其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
Winning 必用
Men red men blue
有少少印象英超每年有兩隊會有真波衫
Winning可以硬爆。Fifa唔得。真實其實係硬爆唔到,所以Fifa相對比較真實,但無咁funny
總共兩次
Ps3 第一次
Ps4第一次
再舊啲仲要去copy save
改返哂啲球員名,屌佢老味女人街咁
一個speed 99, 一個shot power 99
同埋仲有伊巴謙莫域
setting
用巴班基達!
fifa 0X 有一集好似係世界盃主題,射波有條光線軌跡,半場一開波就可以直射入
我90後 一接觸已經係pes 5. 一路打到09年,去左英國讀書,又好掛住打機好想打,外國得FIFA09,09個年FIFA係無啦啦進步神速,有版權同加埋細個唔識mod Winning,搞到09-12都打FIFA多,但係基本上年年2隻都會買黎比較下。我反而去到早幾年2019開始又打返winning, 大過左對版權無乜要求,最緊要都係同到frd打到,定到輸贏就得,反而覺得gameplay真實啲。雖然winning啲動作好生硬,但係個球感係正過FIFA好多。FIFA以前你比大力左但係個波會係出界前無啦啦煞停 直到今時今日識得裝返真球會落去就無再打FIFA了。

TLDR: winning 2000-2008 FIFA 2009-2018 Winning 2019-present Winning 2014-2018真係唔係人玩
火焰射球,仲記得當年可以飛剷龍門
好記得唔知邊年嘅PES
45度角假腳cup波係100%過到人
個時winning 出左master mode可以買人屌打fifa
跟住fifa就出個抽卡mode+online 對打
卡既球員每星期跟現實表現調整能力
佢老母佢地用個乜叉百度雲, 真係要 down 足幾日幾夜先 down 完
好似06/07左右
Fifa 轉左新 game engine 玩法同畫面大幅提升已經同 winning 55開
果時 winning 不思進取代代差唔多
FIFA都係set R1係跑O斬波鏟人 口 射波
Master league 咁
真實點樣硬爆唔到?
Fifa先係硬爆嗰隻
Winning09/10開始改慢晒啲跑狗喎
香港vs新加坡
都係一樣道理
Fifa呢幾個改得真係好
Winning 個Master league 06年之前已有
當年fifa有集出360度傳球
之後就搶哂d人走

之後又出pro club, online play

On99 winning勁遲先出online play
we8已經有online play仲有得連IP玩
PES5/PES6 就要老正先玩到online
果陣已經有得2v2, 仲有公會系統同打排名
諗起之前街機有得打winning
個個自己帶手制玩
個on9 friend想買朗尼
但記錯咗個日文
搞到買咗迪科爾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞