其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
想問吓Fifa係咪有同master league一樣嘅mode?
可以買人嚟成長?

我一直都係玩winning
一個save玩幾年贏晒啲實事就會開新save玩第二隊,買唔同人嚟升

呢排玩原創隊,買晒啲17-19歲得70 零rating嘅嚟升,唔夠錢就買自由球員/借
罪大,抵啦
Winning 11之後好似就轉fifa
96都正,97超垃圾,98開始玩winning11,一直到ps3開始玩返fifa(唔記得幾年)
最記得當年去機舖打winning , 可以即場借埋手制差唔多日日都去打去挑架仔機,頭100 位可以show 係最開頭,都成日見到有香港
一定要買舒夫真高,快放到啲人追唔到張咭好似仲有keep
禁r1可以搵隊友嚟幫手接波
抽walkout 抽icon
波子機就波子機啦支那先叫拍青哥
假波highlight通常都係winning
Winning 2008已經出事
翻版都連到線,對中學雞來講,好正
我以前打機打winning
啲旗都係自己跟game書改晒
10 11左右 禁住屌啦
十字陣式係咁向前傳波就入到波
記得由朗尼做封面開始玩fifapes係上frd屋企玩ps2
過兩年連手機都有fifa 嗰陣仲係要俾幾百蚊買 抱住部ipad玩
唔關事 winning有段時間都有歐聯版權 主要係比ut 砌撚死咗
我覺得自從轉名做PES之後開返衰
Fifa 02 世界杯版 真係一射就入,但細個係電腦玩,個陣覺得好好玩
Winning有得dup save㗎
記得05, 06年咁上下嘅winning有個mode係比你揀4隊,佢會再random組一隊人出嚟踢,個陣同fd玩成手用呢個組明星隊,好過癮
仲有個陣winning比你波衫波褲同襪係主客度任配,又係幾過癮
個朋友話係winning死忠,跟住叫佢左玩fifA後,佢唔出聲,轉左玩fifa
我以前都係Winning死忠 但ps4時代開始就轉左玩FIFA了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞