其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
但ec24差到我想買返pes 17/18嚟玩
但係點game play 好撚仆街,玩完成肚氣

利申:season玩家
試下smokepatch football life 2024
pes 2021做底 smokepatch mod晒成隻game
我自己當件玩FIFA 電腦版先 唔記得係9x。
當年玩覺得隻game好廢 (當年standard) ,玩左一排冇玩。
之後到ps2出就開始Winning,當年Winning 個操控/節奏都簡單明快,R1 + 射波,再加上當年d勁人 去到99 ,係玩得出個分別。配合PS2 仲有埋畫面質素(當年standard)。
但唔記得玩到Winning 幾 (6 or 7) ,Winning 就改左 變左偏向FIFA 咁既樣,真實左。但係大家鬥真既話,FIFA tune左好多年,Winning 自己又不思進取,真係抵死
屌EA scrpting 垃圾game play
North East London
今集玩過winning真實好多,但可惜都係冇球隊仲要master L乜柒都冇
咪就係唔同
依家就可能一樣嘅
以前pc年代咪唔care
因為可以自己patch
後來進入console年代
Ps3 ps4平過你砌機
又少d外掛
咁版權就好大問題
PS4呢咁
其實真心頂唔順年年都出,只係更新一下球員名單,介面變下,內容根本正常人都唔覺有分別........
以前真係好鐘意玩足球GAME,依家只係覺得好柒厭煩
WINNING 以前集集玩, FIFA 當道之後玩過一集就冇再玩
both la
fifa進步之餘
winning又無創新突破
我到宜家玩fifa都仲係set緊winning手制
我都改唔到,成日換咗制,唔小心正方形一腳剷9人
以前踢winning
可以輕鬆 中場開波 扭哂對面 入
波都唔洗傳
但winning最初雄霸都唔係pc
ps1年代winning已經大炒fifa,個個都打winning,關console/pc咩事
Fifa得xbox
邊鬼個玩xbox
係佢個仆街scripting, 贏到咁上下啲後衛就會發瘟
宜家係玩高壓迫,盡早出腳,一遲咗就追唔到
可以禁住L2”寒”住佢
睇啱時機先出腳
Efootball 咪仲垃圾 連單機mode都少到喊 係差拎枝槍出嚟叫你俾錢玩online

佢自己攞嚟唔駛可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞