其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
Winning 一路都係假名假章假樣,但大家會去機鋪抄save落save卡+單機玩所以冇乜所謂,再加上大多數winning玩家睇唔起fifa所謂真實而放棄遊戲性

去到2010咁上下兩邊開始互抄,兩邊評價拉近,一邊不思進取開始hea整+遊戲性仲差左;另一邊急起直追開始玩得落手,fifa 係winning玩家心目中唔再係地底泥

最致命係ps3 年代(fifa12/13?)大家開始上網對打,winning玩家再接受唔到假名假隊假樣就開始轉會,轉完會更加發覺pro club同UT完勝winning 個垃圾online mode, 一傳十十傳百,轉會潮一發不可收拾

Winning 後知後覺驚醒原來版權咁重要但已經追唔返
winning不嬲玩身位先屈
Fifa 第一次玩係電腦玩 好似fifa99
我仲記得襟個Q掣係收山腳
連龍門接左波都可以飛剷,呢D真係好真實
可惜而家已經無
正確。
唔係屈速咩
以前用英撚 禾確特傳中比高洛治頂晒
屈死唔少聲稱識玩既人
winning 之前實況足球
R上下 XB左A右Y

我13年轉fifa ,玩佐2年之後18-19勞佐一年UT,17win慘過返工
Pin
主要係版權啦
Winning拎得個一兩隊版權就喺度打飛機
有冇人今年開始真係唔再買fifa
好撚柒
啲女仲要同啲仔一樣勁
玩卡我寧願玩efootball
絕對係,可能年紀開始大鍾意吹下水多過打機
係喇,真係趕客,不過今集人仔生涯幾好玩
仲記得以前抄save既年代
隨住科技同經濟愈黎愈進步
大家都係追求方便,唔介意比多少少
好似以前大家都會係foxy down 片,而家大
就算有返呢d tools都無人會再哂時間自己搵野
屈速只係普通人level
最多咪較後d企位都仲應對到
當年比fd用韋利屈身位先係守都冇得守

pro club呢d又可以笑下個friend單刀唔入 扭失波 後防自爆
嘻嘻哈哈咁就一晚
我有一班朋友都係靠呢個方法維繫
Winning 8
無玩ut 但點解中場一定要放一條女?
齊波衫+ 樣
唔關事,winning由Day1開始就冇版權
每集都有一招特別勁,但唯快不破就係定率。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞