其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
完全認同 咁多人話版權係主因做乜鳩
記得當年係玩winning+粵語旁述
咁你都算遲
好多10-11已經走晒
有啲咁嘅事!?
Winning易控過fifa
winning 以前有隻淨係日職都好玩
08世盃?
好記得14啲人突然肥勁多,動作又慢
嗰期Fifa啲主題曲好正
FIFA09同FIFA10呢2集開始做得真實咗好多

帶波傳波做到真360度

Online對戰又穩定

同期winning/pes操控畫面都無乜點進步

後期發力已經太遲
到依家都係覺得fifa無論啲人同動作都好假
玩唔落手
08世盃?09歐國盃?
winning個陣得8個方向移動,有一年fifa開始可以用粒蘑菇制360度移動,感覺流暢好多,再加埋winning啲engine愈搞愈奇怪,所以好多人轉左會

Winning 1920個陣我都有玩,個陣覺得個graphic好靚,個enigne又正常返好多,以為佢地會keep住個勢,點知冇啦啦又轉engine,重要極度奇怪,好撚難控制,去youtube 都可以見到極多人review

我寧願佢地收返錢,搞返好隻game都唔好免費俾啲垃圾出來
我記得係Fifa 2011轉engine之後就大轉會
Winning 6開始玩
玩到2013
PES 2012 2013 係嗰代engine最後兩集
仲係好好玩
去到2014轉engine即刻食晒屎
跟住咁啱PS4出又有fifa bundle
又有pro club 結果幾個朋友一齊轉
真佢老母EA script game
熱刺fans應該好撚嬲
認同 根本唔關版權事
依家d人集中玩ut pro club都唔關版權
隻game係好玩既話冇版權咪一樣照玩
一到pes2008 統一名次世代新engine 就好多人試fifa
之後又pro club 又ut 唔講gameplay都輸哂
一樣喎gameplay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞