其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
Winning都唔會下下剷,可以用x截波,或者只係控制方向去搶波
以前根本唔會care呢啲
認同3係最大問題
最慘係明明face scan咁撚容易
都要咁多球星冇真樣
屌你,冇唔緊要,但又唔開放俾人edit球員個樣
仲有,無啦啦加入女權都唔知做乜鳩
Winning啲能力值亂咁黎,全盛拜仁唔及英超中游隊
咁玩返 PES 2021 算吧啦
係鬼
個個都上網自己搞一輪
好似依家fm咁
即刻上網抄update版啦,點會唔care
Winning時代直頭禁用呢隊啦
伊巴 阿祖安奴 馬田斯
屌你老味屈撚到
學樓上話齋都係做多個步驟姐 呢點好小事
師兄多年資深都以為淨係玩跑速 廢左啲喎
屈速配合傳中屈頭槌,你較後啲企位都冇用
我記得已前有集fifa可以出秘技叫外星人出來
屌得過? 問朋友借咗部ps4成年都仲未開過機
FIFA咪一樣係玩跑狗
最重要有第二模式
當年未有係無動力轉 fifa
但有第二模式就好快轉哂控制
以前唔係
所有話winning當年係輸冇版權既人,都係唔中point
winning雄霸嘅年代一直都係冇版權,而fifa反而齊好多,但都冇人打fifa,個個都打winning,因為個gameplay差太遠,90年代中尾到2000年代中既fifa係on9 game嚟,winning個gameplay同engine贏太多

後尾係fifa個gameplay都改好咗,winning自己個gameplay又柒左,咪先轉會。版權係好,不過只係bonus唔係主因,主因一定係gameplay。如果而家有隻新足球驚打起上嚟好似當年winning咁吊打fifa,都一定有好多人冇版權都轉會啦
但pes玩落個感覺正好多
winning speed 99 =無敵
初代砌隊搵哂全隊跑狗就贏,玩多幾年厭咗
後尾Fifa設定平衡做得好啲
葛斯做封面嗰集開始回塘嗰集真係垃圾到核爆
記得我買咗兩日之後就揼咗轉FIFA
North London = Liverpool
即係好似以前會 BT 高清新戲, down 完再搵字幕,
跟住再入落部戲度, 字幕可能有秒差, 又再較字幕時間秒差,
好啦, 睇睇吓, 又覺得白色字幕又細又唔夾色, 又再搞.....最後都係俾錢睇\
Netflav 算 \/
唔係Mersyside red?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞