其實當年FIFA係點樣打贏Winning

506 回覆
430 Like 10 Dislike
係,接左波剷埋去
過幾年好似ban左,會剷唔到埋去
係大家玩野姐
一個貪錢加版權
一個話你都on9 我識出game, winning又收左皮
全球足球遊戲一廠獨大 你咪沒撚賣比我 我鳩出都係照玩架啦
以前winning d人轉會就係因為佢太撚跑步遊戲
跟本就田徑game黎,L2到尾,中場中都最緊要跑得 大隻 dribbling 高,body balance shot power夠勁就得,沒晒足球應有原素,我仲記得個陣玩巴塞第一時間換晒中場xavi呢類傳波型球員,因為呢隻遊戲係唔需要人派牌最緊要反應快 好扭轉身快同跑得

同期fifa捉到鹿佢地知d人唔鍾意玩跑步game,轉玩360 control, 要玩傳波組織 鳩跑一定跑唔贏後衛,大家多左中場做短傳 放大斜線,擺扭波仔打中場傳腳波真係沒傳球大師個類球員傳得好力同到位,成件事變化多左好多,咪慢慢轉晒會玩 因為真係好玩好多,就算你隊波低星沒跑狗 都可以用組織猜傳做到單刀機會 你winning跟本沒可能做到

點知依家fifa倒退,變返以前winning咁玩跑步遊戲
winning後期點會好玩d fifa球員走向角度360度時winning得12個
98已經冇得剷
依家fifa啲節奏快到彈彈波咁好唔真實
反而winning仲正常,但依家畫面物理都輸曬

利申 兩隻都無再玩,fifa太垃圾早幾年棄咗
正解,fifa仲要有handicap
猜撚到散曬都射唔入,人地一開波推兩步抽就入,你就射極都中框,做鳩你輸
fifa 94
96已經係第一代3D engine
擋到佢個波落嚟就可以射空門
入波絕招
睇嚟你都係老嘢嚟
呢條分thread已經變咗大家暴露年齡系列
有冇人玩過電腦版既we2007?
印象中呢一代都ok
睇上面講應該係94?
我都記得有香港隊
剷龍門99%會紅牌出場
但間唔中會有一次得黃牌
記得細個玩winning 都有類似既mode , 仲要係第一視覺
真心打到架
果個年代試到同fd網上對打係件好新穎既事
有冇人玩FC mobile ,玩開efootball 諗緊轉唔轉會
真正原因係PS4 既出現
98都有
好似2010都有香港,唔肯定
技巧性剷龍
98我都記得係有
係2010有香港
最記得玩career mode揀國藉香港入到香港隊,過兩季到香港隊冇撚晒人踢國際賽波都開唔到次次當輸0:3
無記錯以前winning防守係㩒住個x追波算
一係搵多個人夾不過都係x加多個制
依家都有
不過唔係成日阻到
我PRO CLUB 會遮一遮
好簡唔中先會擋到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞