冷氣討論 (10) 爆1001唔該開新post

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔係呀 普通窗口分體 最細個隻 係咪無冷暖?
得珍寶
唔該
ZS搵左d網都話停左產,係咪無地方可以買了
ZS搵左d網都話停左產,係咪無地方可以買了
srk50zsh 和記行
Srk50zs gilman 無左
請教一下係咪因為呢兩部泰國代工會比較好d睇中MWKH1係因為貪佢可以唔駛搭棚,但其實係咪差好多既?
你無講話420.
電量2.3 kw 自己諗
2匹大咬咁多
同埋2匹反而無6D送風
佢應該配zsx 內機
咁應該會無咗wifi。
其實如果可以自行配搭或者買兩套交換駁係咪可以咁配?
1)Zsxh/zsh 行貨可另加原廠Wi-Fi.
2)不可
搬左新屋四個月
裝左兩部分體000
早排開始 一開 頭幾分鐘會有浸臭腳味
之後就無晒味
係唔係正常?有冇解決方法?
開冷氣細風最低溫開窗試除臭. 唔得就要洗.
日常用就都係越細風低溫. 關機係開風除乾
所以變頻機開法-樣,重工東芝關機會自動吹風. 重工泰國及日立frost wash 每次按制除味.
開完低溫之後開風乾,必須開窗做
開頭頂嘅氣窗夠唔夠?
個大窗封住左
咩叫做開風乾?
Fan mode
唔該 我試試
Daily use. Lower fan with lower temp. When Off change to fan mode with timer off and window/door open.
Remind should use lowest temp and silent fan for first setting. Press powerful at the beginning. Then balancing with temp and fan. Insufficient cooling adjust higher fan, sufficient adjust higher temp.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞