Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (121),新手請睇#1-2

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
夠啦
台灣 17k頭
4080 Temperature Tweak setting
https://www.youtube.com/watch?v=9i0RYM529QM&ab_channel=SashaGajic
多謝樓上巴打s 咁應該 4060 划算啲
暫時諗緊呢部

散熱正常 係D蓋用料未到最好 同埋睇你有冇品牌信仰
https://shop.asus.com/tw/rog/90nr0dh4-m00250-rog-zephyrus-g14-2023.html

係唔係呢個配置 74999twd

Sor 我算係電腦白痴 唔搞你講個d temp tweak 對部機大唔大影響
yes 有冇fd係台北 叫佢幫你買 有得扣稅
想問下呢兩部邊部用料靚啲thxx
有冇師兄有推介,

純粹用黎睇下YouTube 文書機,

1000-2500hkd左右既機
平板
7940h+4060 $8000
想要手提電腦
自已出去開tb jd post未?
自己出去開post未?
覆錯
唔鐘意就叫人走同某啲人口吻好相似
唔會阻止你純討論,但其他人未必Like同避免大家鬧交,所以呢到禁支那機,支寶/京東!

想問你係咪文盲?
咁耐都唔見有人鬧交連避免嘅必要都冇
你鐘意啦 見你除咗推大陸機之外冇推過其他機
有推過dellbest buy都有叫人買
一直都係睇價錢做人有人思維固化為偏見都冇辦法
冇印象喎 淨係記得你成日講tb jd 仲要成日send圖 叫人買best buy又有冇send圖 send link呢
chromebook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞