[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
又係港超post講埋d on9仔

d垃圾唔死就係因為有班傻佬日日追住黎睇
隔嚟post抝日職去到英國咩水平抝得好激烈

頂我又唔記得睇

之前因爲理文贊助所以藍色

可能係
為標準隊流血
會徽變紅

1516都係藍色

操完 就徒步行過對面街開記者會?

已經聞到陣臭汗味

唔去5星茶記
太令我失望

記者會係流浪會所開?
流浪會所係邊?

工業大廈
即刻諗起頭盔案就係係咩工廈踢波踢傷

英冠咁上下

英冠咁上下

o

之前因爲理文贊助所以藍色

可能係
為標準隊流血
會徽變紅

1516都係藍色

已經聞到陣臭汗味

唔去5星茶記
太令我失望

記者會係流浪會所開?
流浪會所係邊?

工業大廈

垃垃話流浪會所用左二千萬搞

英冠咁上下

肯定冇 !!!!!

日職大約去到英甲
廢個d就英乙

英冠勁到仆街 中上游實力好接近 基本上都有英超質素嫁喇(因為開始有高轉播費)

同意,日職大約去到英甲以下
又係港超post講埋d on9仔

d垃圾唔死就係因為有班傻佬日日追住黎睇

agger
又唔討論下我
我都好低質嫁

英冠咁上下

肯定冇 !!!!!

日職大約去到英甲
廢個d就英乙

英冠勁到仆街 中上游實力好接近 基本上都有英超質素嫁喇(因為開始有高轉播費)

同意,日職大約去到英甲以下

理性討論,日職最勁頂多得英冠英甲升降機

已經聞到陣臭汗味

唔去5星茶記
太令我失望

記者會係流浪會所開?
流浪會所係邊?

工業大廈

係 莫生真係唔話得
咁多年比咁多錢出黎 又冇得威 仲要比人笑

只係求打個和

已經聞到陣臭汗味

唔去5星茶記
太令我失望

記者會係流浪會所開?
流浪會所係邊?

工業大廈

係 莫生真係唔話得
咁多年比咁多錢出黎 又冇得威 仲要比人笑

垃立話青年軍捧到手軟啦
原來傑志fans個haily傳聞...

講d唔講d不如唔好講啦

https://www.facebook.com/lewis.dadazim/posts/10213663483918298?comment_id=10213667851507485&reply_comment_id=10213672424061796&notif_t=feed_comment_reply&notif_id=1501162066086081

射撚滿真係射撚滿啦

諗起上年啲人話佢純
利申:上年年初已經知佢啲衰嘢

https://www.youtube.com/watch?v=UjtGN9WtHvo&feature=youtu.be&feature=youtu.be&feature=http://youtu.be
最後講 原來carson哥都有睇連登

話唔定係依到其中一位手足

又 fake news
carson話呢個post好多廢話

Carmen話我就驚姐
卡臣? 我驚撚呀?

carson乜水

楊家誠

其中9成8都係買學生飛

好過有隊波個肥仔 學生飛都要r

其中9成8都係買學生飛

建議
取消廢老優惠
25歲以下(不論工作定在學)可以買優惠票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞