[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咁多人問護照問題既
我以為睇緊南區對元朗 下下都大腳斬 d動物又笨重 唔知睇緊乜

元朗冇「下下都大腳斬」囉

元朗已經係最唔大腳果隊
今屆afc u19外圍賽
Keeper有家榮 後衛林衍廷 中場有係美國試緊腳既沙維 前面有踢大4年上u23都有貨交既林樂勤
如果0仔肯返黎
可唔可以壓過北泡爭最佳第二呢
原來英格蘭都會有班廢伯提早離場

仲以為係香港特色添

仲以為係香港特色添

全世界都有架啦
咁多人問護照問題既
我以為睇緊南區對元朗 下下都大腳斬 d動物又笨重 唔知睇緊乜

元朗已經係最唔大腳果隊

元朗打地面組織,好多時都first touch就傳,其實幾好睇

仲以為係香港特色添

香港足球結合了華夏文化和英國文化。

仲以為係香港特色添

全世界都有架啦

勝利球迷都係
咁多人問護照問題既

元朗已經係最唔大腳果隊

要睇大腳斬就梗係睇kim蛇
Keeper有家榮 後衛林衍廷 中場有係美國試緊腳既沙維 前面有踢大4年上u23都有貨交既林樂勤
如果0仔肯返黎

沙維係張高翔?佢試緊邊隊?
如果0仔肯返黎

乜唔係小白咩
kim係傳統英式足球嘅擁護者
咁多人問護照問題既

元朗已經係最唔大腳果隊

要睇大腳斬就梗係睇kim蛇

斬斬斬! we are hong kong hong kong!
憑護照gogogo 入藉令你驕傲
睇左英甲貝利,同亞洲波好唔同
完全兩種文化
純粹覺得浚佢踢J League個種會比較適合多d

之前話雲加簽佢係堅定流架?
真既就最好就踢埋今季過阿仙奴踢兩季U23先啦
呢隊貝利好似唔係幾岩佢
歐沖死要面啦,係葡萄牙個時吹捧自己有幾努力,人工唔重要,只想一心外流
當時又係fb話教練點讚佢,但根本無乜人知當地聯賽水平係點,高過港超幾多?有無中甲水準?
之後去中甲早期都無得點出,仲傷埋
上到中超寧願坐,寧願踢下預備組賺舊大錢,都唔翻黎香港比大家知進步左幾多,定其實無乜大分別?
一開始都欣賞佢外流決心,依加佢好似只係為左外流球員依個朵而打飛機

另外個人覺得上年東方實有搵佢,亞冠都吸引唔到歐沖?

純粹個人意見

所以和仔屌得佢無錯~

我只係覺得和叔無必要咁講,只會顯得個人小家

講真話有錯

中國人就係咁,從來唔鼓勵後輩

直頭應該大巴大巴咁屌醒歐沖啦,叫佢面對現實好過
發完佢既外流夢喇

我真係想知究竟中超預備組勁,定港超勁?

省港盃咁囉,有入藉兵個時就香港,全華人就大陸個邊好d既
始終人地好注重體能同身形,技術比較無咁注重

他是維護香港足球中的英國文化的使者,我之前的文章已經講過。
如果0仔肯返黎

fb有人話佢係國試腳咋 唔知邊隊
完全兩種文化

呢隊貝利好似唔係幾岩佢

其實英國除左英超之外無乜猜波型球隊咁
之前浚佢離開上一隊既原因都係球隊唔需要佢依類技術型球員

所以和仔屌得佢無錯~

我只係覺得和叔無必要咁講,只會顯得個人小家

講真話有錯

中國人就係咁,從來唔鼓勵後輩

直頭應該大巴大巴咁屌醒歐沖啦,叫佢面對現實好過
發完佢既外流夢喇

我真係想知究竟中超預備組勁,定港超勁?

省港盃咁囉,有入藉兵個時就香港,全華人就大陸個邊好d既
始終人地好注重體能同身形,技術比較無咁注重

出齊鬼其實都係55波
唔用鬼就46甚至37
要睇下對面點踢
完全兩種文化

呢隊貝利好似唔係幾岩佢

英甲都有球探mon, 只要有得出踢得好, 絕對有機會轉去其他聯賽
浚仔去英國學識英式鳩斬之後kim蛇自然會叫佢番嚟同佢die for hk架啦
完全兩種文化

呢隊貝利好似唔係幾岩佢

英甲都有球探mon, 只要有得出踢得好, 絕對有機會轉去其他聯賽

alli都係一野就鯉躍龍門直上國家隊

他是維護香港足球中的英國文化的使者,我之前的文章已經講過。

av有英甲球員嘅對抗性的話成就會有幾大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞