[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
請bury來打河水盃應該有吸引力

英甲有快車
好似係
伍件is watching tsun dai

好似唔係傑志青訓

東方>傑志>英國

人地話返香港嘅話淨係踢東方啊

無人敢面對
發現兩隊龍門啲goal kick好過粗口輝多多聲
請bury來打河水盃應該有吸引力

英甲有快車
好似係

46場加足總盃聯賽盃checkatrade trophy
一季55場左右最少
搵鬼黎香港

粗口輝弱點

睇完英甲發覺亞洲二線嘅粗口輝應該連英乙都唔夠踢
打氣聲無乜
伍件is watching tsun dai

好似唔係傑志青訓

東方>傑志>英國

人地話返香港嘅話淨係踢東方啊

到時東方仲係港超先算啦

老老實實,都唔好咁老定傑志又一定係到

小通仔一事已經有前科

如果有一季 沒有東南傑 就會極之精彩
因為水平再平均d

低處未算低
入咗波先有人唱歌
1-0
入咗波先有人唱歌

好似以為吹咗
其實去listen live有旁白
速度好似仲快過j league,嗰陣睇柏雷素爾對大宮松鼠都無咁快
香港球隊學到英甲的身體對抗性,已經可以打高一班波

身體對抗性和速度
bury咁就冇啦啦係香港多咗千個fans
所以香港球隊出到去踢點解會咁蝕底~
又解釋到入藉兵點解咁重要

根本呢場感覺就好似 22個香港外援/入籍 踢緊波

如果香港聯賽有頭先嘅速度強度,香港隊應該可以穩贏泰仔

啲人唔明白身體對抗性嘅重要

港超有邊支球隊可以做到狂chur 對面
速度好似仲快過j league,嗰陣睇柏雷素爾對大宮松鼠都無咁快

j league 出名慢㗎喎

港超有邊支球隊可以做到狂chur 對面

係時侯又j下幾年前大腸飛馬對東方個場

啲人唔明白身體對抗性嘅重要

傻啦,入籍兵經過7年非撞式足球洗禮之後對抗性已經差咗好多,只係用身型勉強屈d東南亞機

j league 出名慢㗎喎

講真,你放呢2隊落亞冠我都覺得夠踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞