[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
除祖連奴
之後仲有外援(平價貨)試訓元朗
除祖連奴

邊到講
想知楊家誠同佢個仔係夢想fc咩角色?
依點決定夢想fc係咪港超清泉

好似係sponsor?
有無訂左bury season pass既手足
放full match replay 出黎

fatso

點呢?

upload全場

fatso

點呢?

upload全場

啲侵權嘢我怕俾人告
btw好似得highlight 無全場
Nicholas是傑志球迷會成員,傑志指由於其家人希望低調處理,故不會舉辦官方悼念活動。

season pass 個full match replay 係highlight?

fatso

點呢?

upload全場

啲侵權嘢我怕俾人告

你放上google drive
我都係backup 番
https://www.facebook.com/671462972959739/videos/1172123706226994/
流浪啲操練好似好鳩流

垃垃質素
https://www.facebook.com/671462972959739/videos/1172123706226994/
流浪啲操練好似好鳩流

垃垃質素

狄思係咁上下

仲教得差過rambo

又貼鬼影變幻球
WTSFC Fans 黃大仙
14 mins ·

宜個專頁都跑咗三季,過程中有笑有淚,汗也流了不少,開心是紀錄了不少珍貴既片段,尤其係降落甲組既一季,唔會有報導,唔會有人拍,現場睇既人少,好多時都係我自言自語,不過睇"垃圾波"就係咁架喇😂😂

嚟緊開始既一季,因為個人理由,我會好少機會留係香港,冇辦法現場撐黃大仙,有興趣既朋友,如有時間,精力既話,我可以加個right俾你係宜個平台幫手報導下黃大仙既消息(其實係我都想知😂), PM我喇!

#supportyourlocalfootball
#暫別 #不是永別掛
#重回斧山道不是夢

door son
朱恩樂OnurDogan:
梅州,Its time to say goodbye

港超球隊有無興趣?

season pass 個full match replay 係highlight?

個app無,唔知網有無
除祖連奴

邊到講

fake news
除祖連奴

邊到講

fake news

really?
sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞