[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
fb更新=垃圾

下面阻撚住哂 以前都冇

要向左掃一掃?

btw thx

好少開fb唔記得左右
希望廢金唔好睇直播

識玩緊係開公數飛去英國實地考察
英甲都feel到好快好chur

英甲chur過英冠
英冠有好多外國球員會控制比賽節奏時快時慢
英甲乙就係打死罷就
再下D就係摔角黎
點解咁多人話雲膠想簽𠗕仔?
check完見到bury上季平均3800人入場
求其簽個小港仔就開發到遠東市場2000人

其實係咪fake news嚟
Tsun dai 體能速度跟到個比賽節奏,幾勁
check完見到bury上季平均3800人入場
求其簽個小港仔就開發到遠東市場2000人

呢啲咪叫marketing囉
痴撚線18歲踢英甲 , 即上一隊 ,第一場就有得出加油比心機
所以香港球隊出到去踢點解會咁蝕底~
又解釋到入藉兵點解咁重要

根本呢場感覺就好似 22個香港外援/入籍 踢緊波

啲人唔明白身體對抗性嘅重要

傻啦,入籍兵經過7年非撞式足球洗禮之後對抗性已經差咗好多,只係用身型勉強屈d東南亞機

然後d阿叔阿伯又屌港隊冇本地球員

其實係咪fake news嚟

唔算
天下所有後生仔都係雲膠target
呢個一直係公開既秘密黎

傻啦,入籍兵經過7年非撞式足球洗禮之後對抗性已經差咗好多,只係用身型勉強屈d東南亞機

依家咪有本地球員喺歐洲踢
痴撚線18歲踢英甲 , 即上一隊 ,第一場就有得出加油比心機

其實睇季前熱身賽嘅report見到佢嘅作用主要係萬金油
好多英甲乙嘅領隊都鍾意放個後生仔做呢d位
佢技術又好應該會係中場邊個位要人就出佢嗰D
機會唔會少

依家咪有本地球員喺歐洲踢

跟住班阿叔阿伯就大條道理反入籍兵
12m冇其他人企禁區線

機會唔會少

英甲技術真係好港超
點解和叔今次無出聲話𠗕仔咩斤兩,人哋點解要出佢

機會唔會少

英甲技術真係好港超

戰術上,隨時港超好d

上次歐沖係批中嘛
可能今次浚仔真係有料又有heart
等睇賽後毒果瘋狂吹奏tsun dai
等睇賽後毒果瘋狂吹奏tsun dai

我D前列腺液已經出曬黎

上次歐沖係批中嘛
可能今次浚仔真係有料又有heart

咪就係,你唔俾和哥睇好tsun dai嘅
Tsun係香港出生, 理論上本身有特區護照
咁佢踢港隊洗唔洗cancel BC?

唔洗

點解要取消呀,佢首先係中國人呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞