[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
今屆afc u19外圍賽
Keeper有家榮 後衛林衍廷 中場有係美國試緊腳既沙維 前面有踢大4年上u23都有貨交既林樂勤
如果0仔肯返黎
可唔可以壓過北泡爭最佳第二呢

唔好咁多性幻想
就算真係俾你拎到小組第二
最多咪好似u23咁
Keeper有家榮 後衛林衍廷 中場有係美國試緊腳既沙維 前面有踢大4年上u23都有貨交既林樂勤
如果0仔肯返黎

唔好咁多性幻想
最多咪好似u23咁

同埋,香港西波從來都係要無期望同屌先得
如果0仔肯返黎

唔好咁多性幻想
最多咪好似u23咁

,香港西波從來都係要無期望同屌先得

所以和仔屌得佢無錯~

我只係覺得和叔無必要咁講,只會顯得個人小家

講真話有錯

中國人就係咁,從來唔鼓勵後輩

直頭應該大巴大巴咁屌醒歐沖啦,叫佢面對現實好過
發完佢既外流夢喇

我真係想知究竟中超預備組勁,定港超勁?

港超勁,上年富力班人都係中超預備組但完全踢唔掂港超
可以想像歐沖已經連港超水平都無埋

由佢死都唔肯番香港個下,就對佢死心
唔明點解有咁多人想佢入香港隊,又叫東傑買佢:
真係有香港人入場睇貝利
同意上面話亞洲同英甲呢d完全係兩個文化今日睇完j league同岩岩個場完全係兩樣野黎

但係我覺得亞洲球隊未必夠踢
真係有香港人入場睇貝利

可能會去

皇者南(區)睇日職墓臭
同意上面話亞洲同英甲呢d完全係兩個文化今日睇完j league同岩岩個場完全係兩樣野黎

睇下防守好唔好囉

皇者南(區)睇日職墓臭

墓臭含撚?

好想做條腸
認真 18歲啱啱簽職業約 有一隊後備仲有得落場仲想點?點解咁多人叫Tsun走 睇唔透 係有技術嘅 喺英甲浸多兩年練大隻啲先走啦 我就唔信會冇班落喇

18歲仔姐,如果有機會去到日職個類比較用波聯賽,慢慢踢上去唔係無機會
因為頭先睇場波,浚既踢法有d格格不入,後防下下一腳轟上去,完全唔需要個中場,中場作用係防守居多
其實德乙、比甲個類感覺上都可能適合佢多d

不過始終第一場,有機會上場都好好

18歲仔姐,如果有機會去到日職個類比較用波聯賽,慢慢踢上去唔係無機會
因為頭先睇場波,浚既踢法有d格格不入,後防下下一腳轟上去,完全唔需要個中場,中場作用係防守居多

啲隊友唔傳俾佢

Goodest engilsh
認真 18歲啱啱簽職業約 有一隊後備仲有得落場仲想點?點解咁多人叫Tsun走 睇唔透 係有技術嘅 喺英甲浸多兩年練大隻啲先走啦 我就唔信會冇班落喇

大家應該都第一次睇英甲姐,加上有幾何見到香港人踢歐洲聯賽,所以大家都特別肉緊同著緊姐

啲隊友唔傳俾佢

咁始終第一場正賽做隊友 相仼默契呢啲要慢慢嚟

啲隊友唔傳俾佢

咁始終第一場正賽做隊友 信任默契呢啲要慢慢嚟

大家應該都第一次睇英甲姐,加上有幾何見到香港人踢歐洲聯賽,所以大家都特別肉緊同著緊姐

之前林樂勤去跟操都話學到唔少野,節奏完全唔同,返到黎表現係點大家有眼睇

Tsun有得後備落下場,學到既野絕對會更加多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞