[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Tsun係香港出生, 理論上本身有特區護照
咁佢踢港隊洗唔洗cancel BC?

可唔可以唔好 on9

可唔可以唔好 on9

可唔可以唔好 on9

人地唔知問下姐

可唔可以唔好 on9

真心唔知

可唔可以唔好 on9

真心唔知

不恥下問
好多廢伯提早散場
我發覺好多人睇開英超西甲呢啲,唔知道低組別聯賽到底係點
咁多人問護照問題既
我以為睇緊南區對元朗 下下都大腳斬 d動物又笨重 唔知睇緊乜

好正常
一日得24小時
咁多人問護照問題既
我以為睇緊南區對元朗 下下都大腳斬 d動物又笨重 唔知睇緊乜

南區對元朗仲好睇

咁證明港超既技術係理論上唔會嚇走人
btw哈利列納個陣話陳7有英甲水平
都可能真係冇講錯
反正都係鳩斬同鳩頂

反而技術型會蝕底
留意到個page 直播之前係得80個人like
一轉眼就成千人like咗

不過反而係人哋呢啲波喺亞洲夠做
btw哈利列納個陣話陳7有英甲水平
都可能真係冇講錯
反正都係鳩斬同鳩頂

反而技術型會蝕底

咁kiki 都踢到
如果bury有個技術型中場控制節奏,表現應該好好多

可唔可以唔好 on9

真心唔知

一路有代表香港青年軍踢
點解和叔今次無出聲話𠗕仔咩斤兩,人哋點解要出佢

上次歐沖係批中嘛
可能今次浚仔真係有料又有heart

咪就係,你唔俾和哥睇好tsun dai嘅

Tsun Dai早歐沖咁多過歐洲
不過隔離post真心吹奏得有啲過火
吹到荷甲西乙
如果bury有個技術型中場控制節奏,表現應該好好多

睇貝利啲鬼佬球迷comment, 好似有幾個主力無出,好似一個中場加啱啱簽個前鋒
歐沖死要面啦,係葡萄牙個時吹捧自己有幾努力,人工唔重要,只想一心外流
當時又係fb話教練點讚佢,但根本無乜人知當地聯賽水平係點,高過港超幾多?有無中甲水準?
之後去中甲早期都無得點出,仲傷埋
上到中超寧願坐,寧願踢下預備組賺舊大錢,都唔翻黎香港比大家知進步左幾多,定其實無乜大分別?
一開始都欣賞佢外流決心,依加佢好似只係為左外流球員依個朵而打飛機

另外個人覺得上年東方實有搵佢,亞冠都吸引唔到歐沖?

純粹個人意見
賓仔個keeper都係守英甲, 中國輝點會有英甲水平

不過反而係人哋呢啲波喺亞洲夠做

認真港超傳波技術同小組可能仲好過佢地添
佢地個波成日係中場撞撞撞跟住就去左是但一邊龍門
快就係快 但係下下大腳
歐沖死要面啦,係葡萄牙個時吹捧自己有幾努力,人工唔重要,只想一心外流
當時又係fb話教練點讚佢,但根本無乜人知當地聯賽水平係點,高過港超幾多?有無中甲水準?
之後去中甲早期都無得點出,仲傷埋
上到中超寧願坐,寧願踢下預備組賺舊大錢,都唔翻黎香港比大家知進步左幾多,定其實無乜大分別?
一開始都欣賞佢外流決心,依加佢好似只係為左外流球員依個朵而打飛機

另外個人覺得上年東方實有搵佢,亞冠都吸引唔到歐沖?

純粹個人意見

唔使講咁多啦,佢點選擇都反映左佢係點既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞