[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

有得買...

冇首名入球

有得買...

叫左老豆買50蚊

你未夠秤咩

11月尾先夠

DSE都考埋仲未過18

正常咪dse年18歲生日

有得買...

叫左老豆買50蚊

你未夠秤咩

11月尾先夠

DSE都考埋仲未過18

正常咪dse年生日

所以我未到生日
愉園體育會 Happy Valley AA
Page Liked · 5 mins ·

而家只要喺以下連結 >>> https://goo.gl/mC5xbW 搜尋「happy valley」,就可以將自己Facebook個人頭像加返個愉園獨有嘅profile pic frames架喇!

#hvaafootball #喺電腦做到 #喺電話app都做到 #OneStepOnly

有得買...

叫左老豆買50蚊

btw連登仔買波起碼一舊一注啦

有得買...

叫左老豆買50蚊

車落主勝度

有得買...

叫左老豆買50蚊

我老豆賭馬賭到得番100喺ac
仲有50留番我賭社區盾
如果冰島對港隊,港隊會輸幾多

半打至上
上年英國都輸冰島la

兩隊都鳩斬波,打速度打身裁,唔可以一概而論
反而唔講西班牙,冰島對南美波,智利、墨西哥、....組織波,隨時比果的小矮人扭死

香港唔係冇技術形球員,但都要個教練肯用先得架,同埋廢金識鬼用戰術

講真,香港嘅球員水平,如果打同級或以上球隊唔9斬一定會死得好慘

呢的係要長時間一代一代咁浸返來,現在輸唔緊要,我地輸得起,但最緊要有進步比我地睇到,

我地港足唔係請個教練返來係足總𥚃面搞政治,做表面數據比人睇.....

但香港人就係睇表面,踢得好有進步但輸波 vs 踢得差但和波/嬴波

香港人一定係揀後者
閪仔垃圾到

g持陳嘉豪擔正
閪仔垃圾到

g持陳嘉豪擔正

本身已經廢,不求進步依家啲態度
閪仔垃圾到

g持陳嘉豪擔正

本身已經廢,不求進步依家啲態度

true
<友賽澳門足球代表隊>

夢想FC 繼前日友賽不敵東方龍獅後,馬不停蹄地昨日立即再出發到澳門友賽澳門足球代表隊,終於打開友賽勝利之門,憑著柏保路的十二碼入球以 1 比 0 小勝對手,增強士氣。本會在此再次感謝友隊熱情招待。

<Friendly match against Macau National Football Team>

After defeated by Eastern Long Lions Football Team, the squad travelled to Macau right away to play another friendly match against Macau National Football Team. Dreams FC secured their first win this season after defeating their opponents by 1 : 0. Pablo Jose Gallardo Zurera was the scorer. Once again, we would like to thank Macau National Team for the hospitality.
尖未交隊名俾足總咩?
如果冰島對港隊,港隊會輸幾多

半打至上
上年英國都輸冰島la

反而唔講西班牙,冰島對南美波,智利、墨西哥、....組織波,隨時比果的小矮人扭死

香港唔係冇技術形球員,但都要個教練肯用先得架,同埋廢金識鬼用戰術

講真,香港嘅球員水平,如果打同級或以上球隊唔9斬一定會死得好慘

呢的係要長時間一代一代咁浸返來,現在輸唔緊要,我地輸得起,但最緊要有進步比我地睇到,

我地港足唔係請個教練返來係足總𥚃面搞政治,做表面數據比人睇.....

但香港人就係睇表面,踢得好有進步但輸波 vs 踢得差但和波/嬴波

香港人一定係揀後者

職業足球就係要睇即時
香港所有運動都係有成績先有資源
香港人又係有成績先有人睇
如果場場有過萬人入場
實有大把sponosr
所以而家個困局係自己做成嘅
【理文韓援親身解釋國籍迷思】

理文新外援孫民哲,因爲曾經代表北韓青年軍嘅身份引起關注,今日球會召開記招佢就現身解開大家迷團。喺日本出世嘅佢,因為爺爺係北韓人,而父母都持北韓護照,所以佢16歲前都係持北韓護照,到16歲後可以自行選擇國籍時都未有轉籍,更代表過北韓青年軍比賽。不過其後到印度外流時,因工作簽證問題錯失了很多機會,而且每次續簽證嘅程序都好繁複,所以佢為咗可以有更多外流嘅機會,毅然放棄北韓護照轉為南韓籍。不過佢強調單純只為了工作機會而選擇轉籍,未有涉及民族的考慮。今次嚟香港之前除咗有理文嘅邀請,佢仲話有印尼球會邀請佢,最終佢都選擇嚟香港。

半打至上
上年英國都輸冰島la

香港人一定係揀後者

職業足球就係要睇即時
如果場場有過萬人入場
實有大把sponosr

依家鬼敢亂搞個陣咩,人哋係由梯隊開始到成人都係同一種踢法

半打至上
上年英國都輸冰島la

香港人一定係揀後者

職業足球就係要睇即時
如果場場有過萬人入場
實有大把sponosr

依家鬼敢亂搞個陣咩,人哋係由梯隊開始到成人都係同一種踢法

陣容又無所謂嘅
係踢法唔變得姐
好似上次銀行盃踢到成人隊咁
係咁放direct波俾前鋒走
咁就發揮唔到最好
係唔係迫死門仔先安落

叫佢打後備姐...
澳足將於下月初在主場迎戰印度,無疑是一場超級硬仗,為此足總安排了三場重量級友賽,除了今仗對夢想FC外,還有下周六與上季勇奪三料冠軍的港超聯球隊傑志、八月廿五日上演一場A級國際友賽火併馬來西亞,以及九月二日進行的港澳埠際賽。

九月二日港澳埠際賽 係咪又擺屌閪灣踢?
係唔係迫死門仔先安落

叫佢打後備姐...

若不是後備 打正選的話
佢慢慢有排俾我屌
今季無斧山道睇了

其中一場銀牌第一圈會放斧山道踢
其他兩項盃賽可能亦有機會用到斧山道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞