[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(40)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
最後Zesh就話,好希望可以响香港踢多幾年,一直踢到收山:「我知道效力元朗嘅老將法比奧Fabio,呢幾季喺球場上仲有好穩定嘅演出,所以一直踢到Fabio咁嘅年紀,絕對喺我未來嘅目標嚟!」
最後Zesh就話,好希望可以响香港踢多幾年,一直踢到收山:「我知道效力元朗嘅老將法比奧Fabio,呢幾季喺球場上仲有好穩定嘅演出,所以一直踢到Fabio咁嘅年紀,絕對喺我未來嘅目標嚟!」

who is Zesh

who is Zesh

列文
原來同國腳beckford一隊
18歲仔,周六便迎來職業生涯第一場比賽,沒想到戴偉浚沒有太大壓力:「踢的機會是有的,應該會先列後備吧,不過我真的不緊張,可能以前實在失敗過太多次。」不是說謊,記者和他邊吃糖水,他還在討論當日東方龍獅和夢想FC友賽的前隊友,完全沒有擔心落場會有壓力。據了解,他於英國生活多年,由雷丁出走,到過多處包括賓菲加等球會試腳,惟只得貝利接受他這種技術型球員。
貝利是英甲球隊,令人驚訝的是全隊班費僅300萬鎊左右(約3100萬港元)。

唔知蘇沙睇到佢話南區冇超級巨星有冇心碎
貝利是英甲球隊,令人驚訝的是全隊班費僅300萬鎊左右(約3100萬港元)。

傑志級

傑志級

好似話好多幼齒

傑志級

好似話好多幼齒

真正嘅以老帶新,佢哋老嗰啲好多係英冠級
基本上除左清泉理 清泉脯之外 你支持其他隊都同賣港冇分別:

小kid仔: 幫河君堯
東方: foshan聾屍
夢遺: car sun yeung
完朗: Wilson wong
飛馬: 羅太縱容蓄力;太靚
蓄力: 小蓄牲
爛區: 冠聰巴士
垃流: 垃垃

大埔咪又是陳平

清泉理

理文主席咪又係政協

泉理

理文造紙主要支那生意
但理文搞波有心

贊B即刻潛左水

大埔陳平已經退居 最多算一粒沙
普通d市呀省呀政協亦唔代表一定係奶共 最多話有少少親共 可能只係為左做生意 都當係一滴污水

但總括而言呢2隊清泉度99.99%
至少冇逼球員支持河棍堯 right?

小kid仔唔好以為拉人落水自己就會變清

去埋共產黨組織都可以只係少少親共
何君妖算老幾
話說張高翔踢緊咩?
吹到新沙維

英國讀書
新沙維?
其實Tsun Dai都幾犀利,十八歲新仔啱啱拎到職業合約第一場就入到十八人名單
基本上除左清泉理 清泉脯之外 你支持其他隊都同賣港冇分別:

小kid仔: 幫河君堯
東方: foshan聾屍
夢遺: car sun yeung
完朗: Wilson wong
飛馬: 羅太縱容蓄力;太靚
蓄力: 小蓄牲
爛區: 冠聰巴士
垃流: 垃垃

大埔咪又是陳平

清泉理

理文主席咪又係政協

泉理

理文造紙主要支那生意
但理文搞波有心

贊B即刻潛左水

大埔陳平已經退居 最多算一粒沙
普通d市呀省呀政協亦唔代表一定係奶共 最多話有少少親共 可能只係為左做生意 都當係一滴污水

但總括而言呢2隊清泉度99.99%
至少冇逼球員支持河棍堯 right?

小kid仔唔好以為拉人落水自己就會變清

去埋共產黨組織都可以只係少少親共
何君妖算老幾

唔洗同拳贊認真啦

史提芬彭利拿後備料
浚仔到球場都獨立出post

有啲過態
就黎睇手錶都有新聞

對另外個17歲𡃁仔好唔公平

出過場la,好似?
貝利主帥李爾奇勒向來喜用年輕球員,上季讓當時年僅17歲的青訓球員哥林史戴斯上陣12場,今季又提拔了戴偉浚上一隊,又在7月時與他續約3年,延續其理念。

我睇報導話佢有本錢出11個全部debut.... 啱啱簽嗰個bunn係英冠頂級前鋒,見bury啲球迷好撚期待

聽講Bury上季好似都係緊緊䕶級成功留係英甲

其實Tsun Dai都幾犀利,十八歲新仔啱啱拎到職業合約第一場就入到十八人名單

true,算好,等下會多d機會,如盃賽/季中
羅曉聽男神陳昌源無班落

燒山表示tsun dai今日唔會入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞