咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
能力可以繼承 係少咗玩法
不過應該越黎越難死
加上睇現在用法似係適應一次就永久適應

可能隻野一早適應左影法術
自己整死曬啲式神再打有無得諗
不過唔知適應上一代啲影法術計唔計落下一代到
都要睇下最後合落邊一隻
如果合落脫兔度場面應該幾好笑 用堆兔仔浸死敵人
可能就係合落脫兔先勁
大量有齊能力 仲要破壞唔哂/唔會被破壞
對55555口賤又打唔贏都少事,始終對住55555

對天使要出口術呃女人先係最垃圾,即刻形象崩潰
呢集開始已經注定係小丑
宿乙己一到場,所有看直播的人便都看着他笑,有的叫道,「宿乙己,你身上又添上新外掛了!」他不回答,對櫃裏說,「領域展延,再來隻魔虛羅。」便排出十轉法輪。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又偷了人家的東西了!」宿乙己睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你偷了禪院家的祖傳術式,還被人吊着打。」宿乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「奪舍不能算偷……奪舍!……咒術運用的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「五條悟不過就是其中一隻魚」,什麼「伏黑惠幫我擋一下無量空處」之類,引得衆人都鬨笑起來:直播間內外充滿了快活的空氣。
靚仔啊 係靚仔啊
可能係d BL漫畫到畫紅左掛
練勁啲召隻超大滿象 從天而降一嘢壓死佢得唔得
畫嗰班咪姐係投嗰班
脫兔 混
其實都係有bug
你召到隻超大滿象,相對姐係召果隻魔虛羅都係大隻d勁d
又火
事實係咁多年都無人調伏到
理論上就咩都有機會
果日魔虛羅唔好彩踩蕉皮仆街死都有機會
冥冥差好遠喎,又冇反轉又冇領域
好似唔得因為影法術前提係影

只要適應左影就收皮

就好似萬比人適應左液態金屬同蟲裝甲

連真圓都直接收皮
咁又係嘅,佢都係因為走到先冇死同冇好似其他人喺澀谷傷得咁緊要,佢喺咒術最有用嘅技能係咪就係直播最強之戰
有講過冥冥招神風得55555頂到
打腦魔唔夠打要走佬 咁既敵人都係做下support
搵下錢 賣下人情比55555當投資算啦
驚佢適應影既話,用隻雀招電黎輸出,之後再搵象壓死佢
基本上魔虛羅個打法就係唔比佢適應招致命一擊就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞