咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
睇真人對機械丸嗰話,新陰流簡易領域係平安時代已經有
但係彌虛葛籠又係新陰流既原型
然後鹿紫雲呢個江戶時代既人用既係彌虛葛籠唔係新陰流
而且話原型但係兩者功能一樣,係造型唔同
之前我仲打左一大篇野比新睇咒術迴戰既巴打了解咩叫簡單領域,反轉術式術式反轉之類
今集真係食設定食到傻,仲有啲死忠幫下下兜/等佢解釋
算吧啦,好睇咪算,欣賞下Mappa 仲好

利申:第一話漫畫開始追live, 覺得咒術好好睇
其實都係自保技,無分別 就好似我問你,瞬步,響轉同飛廉腳有咩唔同咁
佐助自己行出一條黑路再洗白,伏黑感覺全程都係俾人舞黎舞去 對佢有印象既野只有未完成領域同放魔虛羅攬炒。佢個思路比起虎仔同釘姐最似正常人。

所以個萌點到底係乜?
咁呢堆基本設定基本冇變,係不斷拓展姐
前幾話醫熔斷俾人屌,而家都解返其實唔係
佢肯繼續兜其實唔難
萌點係被人拯救既女主角
我一開始好鍾意惠b但係而家望住佢咁真係想佢爭下氣
老實講佢前期真係幾大潛力,1v1打手指咒靈嗰陣唔再召喚魔虛羅攬炒,而係試開領域,成個痴線佬咁好撚型
之後迴戰打收據佬都係,利用環境同架車打贏,嗰場其實都好精彩,點知而家寫到佢成個廢柴咁
佢本身應該係三個入面打得最好睇,後面無俾佢繼續成長係可惜
因為佢係仔
仲可以搞gay
本身設定缺陷

十種影法術跟本冇可能調伏魔虛羅
以為魔虛羅出黎就會收五條皮,點知淨係用黎解場
而家都唔敢再期望啲咩 可以俾佢用真身出嚟say個hi已經夠了
第一次見55555 咁驚
話哂五條現代最強

宿怕魔虛羅一野比人秒

已經掛返個輪返自己頭上幫魔虛羅調應其他攻擊技
因為冇用女主角喺女人眼中就係阻頭阻勢嘅存在,但冇用嘅女主男主角就係可愛同柔弱姐姐嚟救你
女人都係鍾意為難女人
都係 冇一隻可以秒到魔虛羅 打多兩嘢又俾佢適應
亦因為咁所以惠一直當佢係攬炒工具
應該係
觀眾團得有能力落到場
佢本身已經諗住趁五條開唔到領域,下一秒直接收佢皮
話時話冥冥其實都好似未出曬全力
其實你地覆條白卡同幫佢打j冇分別 愈覆佢愈high
其實依家兩個都開唔到領域…
是但搵個識領域展開既都可以埋佢地單
佢地都無領域對抗必中效果
今晚j 55555好過啦
可以睇到靚仔55555嘅狂樣
而唔係而家依個玩腦玩到隨時變白卡嘅樣
死咗式神合體呢個設定都有潛力喎其實
死八隻合落一隻唔知秒唔秒到魔虛羅
其實死左就冇如果10隻死哂就玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞