咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
宿儺咁識set領域條件
實會set到甚爾走唔甩
如果假油出黎乙骨都仲唔出黎就真係戇鳩到爆
雖然看到不少人對觀戰區的人只看戲感不爽
但我必須為他們澄清
長期坐著會造成血液不流通,腰和膝蓋受壓會勞損
眼睛長期注視螢幕也會讓視力受損
比起場上兩位只是把大腦拿出來氣炸一下
觀戰區的各位身體狀況一定是更嚴重的

觀眾席的球迷比球員消耗更大是常識吧
睇來咁發展,惠會比人救返出來,55555失去功力,腦魔出來執宿雞吸收佢
最辛苦係冥冥
長期共享視角,腦葉已達到臨界點
官方小說55555講過唯一比佢勁嘅人得佢祖先菅原道真,不話唔知係咪六眼
居然呢度出返萬句嘢
又氹腐女開心
廚房佬上幾集領域都切到55555個腦碎曬幾次啦
依家先黎講醫腦有後遺症?
死咗嘅式神嘅能力會繼承落下一隻度。
理論上最後一隻式神嘅能力係最勁,
除非十隻死晒。
會有識適應嘅玉犬
下集宿儺走馬燈講遺言
到底睇左d乜
惠BB奠
宿乙己一到場,所有看直播的人便都看着他笑,有的叫道,「宿乙己,你身上又添上新外掛了!」他不回答,對櫃裏說,「領域展延,再來隻魔虛羅。」便排出十轉法輪。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又偷了人家的東西了!」宿乙己睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你偷了伏黑家的祖傳術式,還被人吊着打。」宿乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「奪舍不能算偷……奪舍!……咒術運用的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「五條悟不過就是其中一隻魚」,什麼「伏黑惠幫我擋一下無量空處」之類,引得衆人都鬨笑起來:直播間內外充滿了快活的空氣。
全身刮痧啫
Netflix 幾時更新動畫?
未睇漢化,點解宿會唔知自己都傷左腦
而家兩條友都開唔到領域,惠白食左5次無量空處
其實真正中左無量空處既係咪作者
呢幾話瘋狂食書
例如呢
配番佢227封面
宿儺:對唔住,頭先語氣重咗少少,希望你唔好嬲
講緊5次,都係偷偷地用十影等伏黑個靈魂硬食黎適應無量空處,自己先至用唔到十影術式黎攻擊,要靠展延去防自己中招,但都只係防到Hang機個過程,防唔到燒壞腦。

因為宿自身硬食無量黎適應,一轉就已足夠佢收皮。

雖然魔虛羅已經適應無量空處,但唔係適應無限,所以要收返埋,放出黎純粹破五條領域。
因為五條話絕對有信心秒殺魔虛羅。
宿儺係咪最勁我唔知
但距離最柒又行前左一步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞