咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
而家諗番獨眼貓一開頭話諗好左結局走向
一係就死主角
一係就主角群死剩一個
唔同結局係死剩虎仔
伏黑同釘崎都凍過水
解法其實係用返假油講既概念
肉體等於靈魂,靈魂等於肉體
可以係死剩惠做成世植物人
係轉傷比第二個靈魂夾硬啲
https://twitter.com/adrisnothere/status/1684094317483429888?s=46&t=Ncs_snTE09NaDw8qHfbZhQ
謎底已經解開,萬(津美紀)臨死前俾宿儺嗰樣嘢其實係惠惠對鞋
咁講即係惠出番黎都變傻仔 中左咁多轉無量空處
Btw 老師一開頭又氹伏黑開心,講到十影法好似有得同無下限鬥咁
世上最強咒術師目前表現

229: 魔虛羅救我
230: 伏黑救我
231: 萬姐救我
作畫失誤 單行本又要改
加個招式名就合理到架啦
55555落深海搵返獄門彊掟佢入去
時間流逝速度唔同
瞓一排放返出黎就冇事
有人計左當惠食足10分鐘無量空處要1500年先醒得番
有得同無下限鬥,但係唔夠無量空處玩
可能秒到第十集就適應到無下限
R痕姐 傷唔夠一秒就好番哂
獨眼貓想點
之前廚房佬打火山頭都冇咁串嘴
而家打五條打到55波就串過馬撚
啲人設崩到
第10隻究竟係咩式神
應該係殺手鐧
仲有未用伏黑既領域
無限影分身式神(諗住秒魔虛羅,點知打左個影
主角團唔知點打
之前啲對手佢唔需要苦戰可以用上位者去同人講嘢姐
而家佢要出全力打到人殘血諗住贏硬咪開始串
一開頭仲話虎杖乙骨秤可以成長到同佢同lv添
如果55555出生係宿儺個年代,宿儺死左了
邊會有伏黑比佢用
咪係
係史上最強vs現代最強
廚房佬見自己贏到咪咁臭串

火山頭連被串既資格都冇
食咗都冇用,因為條肉棒只係靈魂力量同咒力,問題廚房佬輸係六眼同術式性能上,佢依家咒力已經係5^5 幾倍,再多都唔會贏到

依家係睇佢有冇得開完整版十影領域+魔虛羅,同萬畀佢嗰道具,如果佢當初得御廚子,229就大結局了
講後遺症
不如解釋做誓約既代價仲好
宿儺大人,快啲入番虎仔到賺印象分又低莊又柒搞唔掂,點對得住自己原裝係兩面四手兩米高仲要係王我係虎仔樣宿儺派,依個伏黑樣嘅55555老師快啲收佢皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞