咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike

魔虛羅佢要收返埋都知 魔虛羅係5555面前都係不堪一擊 只可以用黎劈爆個領域/借黎適應無量相處過程
術式上又輸俾5555 領域又輸
偷埋人地術式都係輸
體術好似都打唔贏
嘲諷技能輸哂
本身壞玉玉折都有同硝子討論
話不斷用反轉術式提供翻新鮮既大腦
佢打99都差啲收皮
點都會有人中意扮眾人皆醉我獨醒,以為得自己睇到有bug,其實根本大部分人都知咒術多多少少有bug,純綷大家都接受到大部分(唔係全部)嘅瑕疵,算得整體係好多過唔好,而唔係一見到有bug就追住黎屌,屌作者屌死忠屌其他人,嘅然師兄standard係有bug等於垃圾噤高,真係咪睇咒術,作者能力大家都知未到富堅個啲大師水平,之後劇情一定仲有大把野俾你屌,真心怕你睇多幾話死於腦中風,反正係到同人拗完又無奬品,你見到嘅所謂bug大家都知而且接受到,一係就同作者反映你見到嘅所有問題,一係就咪鬼又要食屎又嫌屎臭
其實點解成日好似成個咒術界已經喺晒呢度咁
肯定仲有其他人無出嚟
睇咁耐結局一定係兩敗俱傷
劇情先走得落去
5條變腦殘廢物 廚房佬就被人圍毆死
咩漫畫連登都有人特登開topic 屌㗎啦,會唔會諗多咗唔鍾意睇咪算,真係唔使好似俾同咒術有關嘅人殺咗全家咁入嚟發脾氣
仲有你要講特登開post屌,其實咒術算少問過鬼滅同巨人未?鬼滅接近全連登屌。巨人完咗咁耐直到而家都分咗兩至三派。當時完咗冇幾耐,巨人糞作黨日日好似俾創哥屌咗老母咁,成個月都喺唔同動漫post話巨人好垃圾、艾倫小丑。巨人個結局起碼鬧咗成個月交

對比咒術,依到啲人已經冇出去話芥見好撚神、咒術神作世一,連自己圍爐都係屌芥見多過讚佢設定周全。一時時有一兩個搶口啲喺公海post話唔識睇字所以先唔識欣賞咒術,依啲挑人機嘅你覺得冇道理咪去屌佢囉。我哋自己討論區你係要入嚟爆閘搏屌做乜
見到有兩三個巴打都打錯 無量空處
大家嘅大腦都辛苦啦
Sorry,唔係連自己圍爐都係屌芥見多過讚佢設定周全,而係從來都冇讚過佢個戰鬥設定好好
兩個短時間內都再開唔到領域
鋪路做比腦魔

腦魔又贏
分分鐘腦魔下集殺晒2條友
跟住主角出場救世
腦魔:宿攤你只係幫我清除55555嘅工具人
假如55555死左,主角團最勁係咪乙骨
非常貼切
公式書附件3
到時完咗睇吓芥見會唔會有心兜番曬所有設定要兜一定兜到係睇吓做唔做
佢今集啲解說都好明顯模糊帶過晒啲細節
慳番啖氣啦
仲畫緊就唔啦,要兜都等完曬先慢慢諗
模糊先方便,講得越死越難作落去
算係咁啦,只想佢完結前話我知彌虛葛籠同簡易領域有咩分別
Btw 到底點解伏黑惠人氣咁高又廢又存在感弱,最大影響就係送神裝俾對家同做人盾

真係諗唔明,明明無用女主角通常都係主角群入面人氣差 eg: 織姬,櫻
古代版同現代版既分別
又返當年十影對無下限結局
佢明明係佐助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞