咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
上集書尾講左咒靈同人一樣有腦但構造唔同所以無量空處對咒靈影響比人類細
大佬你咁樣彈出彈入真係講哂
樓上有人貼埋出嚟,硝子推測術式剝離係咩一回事,講到明大家都仲係估估下
個作者都未講死個設定,係得你一個咁執着剝離就一定等於死,又學人講bio,講唔掂又縮返入個殼度老屈啲死忠點樣諗個設定
即係唔係唔俾你屌,但都唔好咁無厘頭得架

我唔夠你講啦,你自便啦
介見條柒碌都諗唔到
其實係 五條本身就唔太正常 冇俾咁多正義感道德野規限住
佢之前唔殺咒術高層都係因為叫做俾面校長
但個陣就冧哂盤星教嘅話五條應該會變到獨裁者咁,夏油就變咗五條副手,之後可能都唔會揀做老師呢條路

仲要食五下
一黑一白狗咪兩隻
所以天與咒縛係廚房佬眼中應該係當死物咁斬
除非佢郁得快過啲咒力斬
你覺得漫畫咒靈在意人氣排名咩?
某D高達作品既fans都係, 完全溝通唔到
水星的巴打
其實係咪可以趁佢兩個得返普攻有其他人可以介入下?
水星fans都比較多係覺得佢普通作品, 正正常常咁
某d作品死忠真係神聖不可侵犯, 癲好多倍
係出唔到領域,但術式仲用到。
拖幾耐先肯打完
即使唔講現實因素,本身55555打到咁樣爆曬缸都係為咗救惠惠,最後忙完一輪自己唔死反而惠惠死咁一開始就咪就住嚟打,直接爆宿儺頭算啦
咁其實咒靈係咪都要有腦部先會中呢招?
宿儺啲術式主角團都頂到啦,佢而家仲要殘血
諗多左,睇下同乙骨55波既石流
佢兩打個咁打落去可以打到2046都分唔到勝負
鹿哥又好假油又好, 搵個人出黎搞下氣氛先啦
其實點解大家會話惠中左好多次無量
宿唔係一直都用廚房同貼身黎中和無量必中咩?
嚴格黎講應該只係擋過最近果次?
火山頭咁勁都比15指宿儺輕取,我唔敢寫包單主角團啲人頂到20指宿儺。

可能乙骨同真希得,但佢地出動意味著假油應該都會出動,仲未計仲有個生死未卜嘅里梅
再者,越多友軍對55555越不利,招招都有機會傷到自己人。
而家唔介入等佢地回返cd又重播多次
宿儺無抵消無量空處對自身嘅必中,只係抵消自身以外嘅必中。即係一直以黎都只係得個結界對抗緊,個人無對抗到。所以5次無量空處都硬食晒,不過食嗰個唔係宿儺係惠
宿儺而家殘血到咁,可能身體狀況同惠惠仲嘗試搶緊身體嗰時一樣,甚至更差添。佢打虎仔都有用術式啦,咪完全砍唔開仲要食一拳
不過佢頭上仲有輪所以就真係唔好輕舉妄動姐,如果佢所有招得番自己作為宿儺嘅術式又開唔到領域,佢真係可以俾主角團加埋55555一人一下打到收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞