咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
腳縮開左

作者眼高手低 想探討靈魂 肉體 大腦 術式之間關係 但係又自己搞到自己bug左
日下講到明秤同日車個領域同其他人唔同 都唔明點解咁多人鍾意用秤嚟反駁
唔洗探討
芥見已經借真人把口講左,術式即世界
大家術式唔同姐係世界唔同,你個世界既rule唔一定同我既世界一樣
係 所以我覺得真係唔洗太深究
惠食撚咗5次無量空處
出返嚟應該都變智障
仲要一早講明係冇得醫
屌你老母毒撚貓!!正式宣布變糞作!
仲諗住555一日開一千次領域都冇問題
原來加反轉術式就已經咁大負荷

宿儺on99
用人術式加用人檔
都喺到懶勁

冇伏黑佢應該一早畀人打撚死
有陣時覺得佢係俾自己太多設定玩鳩自己咁
所以依家佢已經唔係最強,掛住執番惠番黎
無一野轟爆宿儺
繼聽日個話最期待第三季動畫禪丸家滅門
No ring
宿乙己一到場,所有看直播的人便都看着他笑,有的叫道,「宿乙己,你身上又添上新外掛了!」他不回答,對櫃裏說,「領域展延,再來隻魔虛羅。」便排出十轉法輪。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又偷了人家的東西了!」宿乙己睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你偷了禪院家的祖傳術式,還被人吊着打。」宿乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「奪舍不能算偷……奪舍!……咒術運用的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「五條悟不過就是其中一隻魚」,什麼「伏黑惠幫我擋一下無量空處」之類,引得衆人都鬨笑起來:直播間內外充滿了快活的空氣。

k島見到
cp3點解
依家假油衝落場開領域理論上係咪可以雙殺
老老實實宿儺借人身體借人術式十影同魔虛羅再拎埋房主個靈魂擋左五次無量無量空處都仲係打到平手/劣勢咁柒
話五條係凡夫個陣究竟有無心虛
唔怪得啲表情咁
原來真係打到痴q左線
當宿可以強加術式落人地個腦到,如果係咁虎仗咪應該一早識宿嘅術式,咁點解虎會用唔到
有睇過nba 就明

多小動作夠陰濕 籃球上征戰多年 身經百戰
但依然未拎冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞