咒術迴戰(41)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
2邊用唔到領域,術式應該冇影響
癡線佬 5條

應該係用唔到領域Only
最尾一頁右邊宿儺似比無下限拉過去食拳
一輕機就重裝windows
本身開無下限同長開六眼都會傷腦細胞
對55555黎講可能真係慣左
五條用咗蒼啦,最後一格係吸咗佢埋身毆佢臉
下話開始應該無領域但用術式對打
所以乙骨一學隨時變白卡
未必,55555用到術式既話
宿儺融斷緊,55555點會同佢揍術
即係一個唔小心就會變左白痴仔
但其實諗唔到有咩大問題 直接換
照你咁講禪院家死左個阿伯家主個術式繼承from佢老豆
咁佢果2兄弟(其中一個真伊真希老豆)都應該係果個術式

你見真伊屠全家果時果2兄弟術式都唔同啦

同埋如果術式一脈相承得一種話,追番上幾代祖先,禪院家應該只係會得十種影法術,唔會有其他

但家下好明顯唔係
獨眼貓休刊休咗成個星期諗
咁樣解釋用靈魂開羅盤食無量空處適應
都幾兒戲下
Btw 無量空處屈到 當初宿儺第一次見到似驚到腳都震 所以先plan搶其他機體 搶到十種影法 屈雙重術式 雙重靈魂 屈魔虛羅 最後都不及無下限
係虎仔身體連打提前幾個回合收皮都似
佢個概念比起輕機重裝windows
更加似係部機著緊果陣 條ram壞左佢就維持開機狀態拔ram再插條新ram落去佢
super minion
宿攤一邊淨係用御廚子黎擋無量空處,令自己繼續郁到
另一邊就將魔虛羅開左喺伏黑度適應無量空處
之後55555就話宿攤咁做,本人都唔會適應到無量空處
遲左睇,七孔流血個張真係笑左
感覺下下已經唔知點樣俾高羽呢個bug出場
簡單理解
用影法術 就會用唔到展延
而宿一直搵空隙用影法術
所以已經無暇用本身既生得術式

解釋返5條上話既問題 點解宿一直唔用自己生得術式
其實無得用領域,宿儺無得用領域延展,係破唔到無下限,埋唔到五條身
黎黎去去都係個邊 , 呢邊有 主繁翻譯既 巴打 值得等

我貼左出黎 佢翻譯就冇意思了
過去比人喂手指咩

有冇template可以整類似嘅野
無錯, 但單憑術式 如果兩邊都唔幫手
55555已經贏硬, 靠埋D 咩術式延展打拳頭交都係得啖笑
所以下一集應該係兩邊D 細既係時候要出來執雞
唔好再講波啦好嗎?
領域同延展應該係2回事黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞