買電視機 / 換電視機 集中討論區 (151)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
家人新入伙
想送55寸
唔介意水貨
4k-7k內有乜高性價比介紹?
購買水貨電視我推薦 盛.........澤

Samsung 55Q70C 水貨
5XXX
1. 120hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 有AirPlay 2
3. TIZEN OS系統
4. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
5. Quantum 4K 影像處理器
6. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
7. 支援Q-SYMPHONY
8. 光度約550nits
剛入手65QN85C行
恭喜巴打~
都唔平喎, 點解唔選65S95B
唔想用OLED,唔想用舊款
OK
巴打可唔可以幫手問埋幾多錢
9月頭先入伙
咪5XXX
詳細你自己WHATSAPP問佢地, 價錢會隨時間減
Ok
你地電視架用原廠定Nb多?
驚唔驚之後想轉會要成個架換過
想問下盛澤會唔會裝埋wall mount
Wall mount係咪另外買?
Mini LED 最細都55吋?
可以,佢有NB架提供
43QN90C

Mini LED 背光 LCD電視
9月頭先入伙建議你現在訂
住船黎香港要3星期左右
你話係連登巴打, 就會有巴打價
我見你都推薦OLED , 如果加埋水貨 LG C3 ,應該點揀?
暫時我係貪Samsung送埋soundbar
A95K>S95B>=C3>QN95B
Samsung送埋soundbar咪又係加左係價錢度

如果舊款清哂, C3就有非常高性價比
明白 Samsung有咩 Q symphony 好似好𠹌勁呀嘛😂
都係$169xx 電視+sound bar 好抵😂
$169xx應該淨機, 冇SOUNDBAR
AVLIFE
$19580
SAMSUNG HW-S800B Soundbar + $1000超市禮卷 + $2000 NowE 電子禮券。
頂 睇錯🥲
我睇左discount做價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞