買電視機 / 換電視機 集中討論區 (151)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔該巴打
you are welcome
STEP爺 又係我 記得嗎
65inch 水貨黎講
邊部性價比最高
記得
QN85B, C2
睇你BUDGET
7k-5k有冇?
購買水貨電視我推薦 盛..........澤

Samsung 65Q70C 水貨
7XXX
1. 120hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 有AirPlay 2
3. TIZEN OS系統
4. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
5. Quantum 4K 影像處理器
6. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
7. 支援Q-SYMPHONY
8. 光度約550nits
購買水貨電視我推薦 盛..........澤

Samsung 65Q70C 水貨
7XXX
1. 120hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
5. Quantum 4K 影像處理器
6. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
8. 光度約550nits
好感動
Samsung 65Q65C 水貨
6XXX
1. 60hz 廣色域 VA LCD PANEL, 對比度高(7000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
5. Quantum 4K LITE影像處理器
6. HDMI 2.0x3, 支援4K60, ALLM
8. 光度約450nits
9. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
Thanks bro
行貨QN85B, 水貨C2
因為你同九賽有交談, 所以特別有印象
電視滿意嗎?
依家訂機要兩星期?
三星要3-4星期掛, 因為要船運, 你自己問下佢地有冇訂多左
睇黎真係記得我無呀想買TV比人新屋禮物 55吋 幾千蚊平平地係未Q70C 性價比最好?
YES
好正呀 我都係會同返澤哥買
最緊要你滿意就好~
有無咁平到到都差唔多價 唔好好似上次個巴打咁奶野 到時影下相 序號個D查下分享下
上次個巴打現在用緊盛....澤 75X90K, 好滿意
其實我好想換大D 77吋有咩勁野揀? 無限筆當然唔好得個貴字 要性價比 唔得閒慢慢搵料 直接STEP爺你簡單直接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞