買電視機 / 換電視機 集中討論區 (151)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
巴打請問係邊買 想睇下仲有無貨
42c2 42c3係咪冇水貨??
行貨差兩千42C2好似有D唔抵買咁
細尺寸沒有價錢優勢
我老母幫我收貨 不過我聽晚照影下個盒同serial number比你哋睇下

八掛問 上次個巴打中左咩伏?
有冇巴打可以推介Samsung 55吋邊一款好?因為我見2023 年款都有幾部,唔係好識分,thx

Budget : 萬零蚊
掛牆既,會打算打機
Thanks Step巴

趕得切用$7000入左LZ1000
想問下我部電視(samsung q70c)本身唔支援dolby atmos,係咪就算我買條支援dolby atmos既sound bar都無用?都係聽唔到dolby atmos?
我係av life 買
而家唔知仲有無 個陣話仲有8部
step 巴,多議你之前既解答,我部65qn95b, 同55 s95b 都到左,係個q990b soundbar 要自己砌,想問下qn95b 點解個語音度無中文,係真係無定點?因為見部s95b 係有🙈🙈
買條支援Dolby Atmos既Soundbar就可以出到
恭喜巴打
系統語言是否一樣?
S95B語音原有中文
請問係粵語定國語?
youtube Search 可用嗎
係呀 65吋 打機己經覺得唔夠用
記得對返個機背貼機同設定入面既NUMB...
上次個巴打中咩伏就自己得閒追POST啦 重提返個個巴打既事佢會唔開心架總之就係收到個部機係一部官網都無生產過既機
母親大人收貨 咁收完貨比哂錢就會關人忍事架啦
收到 咁都係LG啦 今日傾成單生意就G3 傾唔成就C3 THX STEP大哥
祀巴打生意興隆~
嘩 早呀 STEP哥
早晨
STEP哥 開工先 有咩唔明再請教你
加油~
岩岩set, 睇返原來samsung hk bixby 無中文,但youtube search 就禁完個咪個制,就可錄。btw soundbar 同subwoofer 係咪最好搵野墊高佢更好
subwoofer放地下, SOUNDBAR放電視底就OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞