[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
The Sacramento Kings are signing No. 34 overall pick Colby Jones out of Xavier on a four-year, $8.76 million rookie deal, sources tell
@TheAthletic@Stadium. Two years guaranteed. Jones becomes the first player signed under NBA’s new Second Round Pick Exception.
俾一年時間去pick up返nba職業狀態
下年再決定
對雙方都公平
4年約 唔怕賓神事件再出現
對蜂點公平由rfa 變fa 議價能力一定差左
食左半個Cap 可以點補強
唔係rookie contract 邊有咁多廉價勞工
最想班前allstar老底黎幫佢完夢
唔高薪點續
咪又係35%Cap, 咩叫半個cap. 而家2弟係grant 定simons? 係人都知拓難補強, 所以咪叫佢哋2邊都坦白啲.
Ok 35%
你用淨返嘅野打包可以換到邊個返黎可以爭到冠
算啦rebuild la 唔係又Fing 一年
rebuild 明顯對2邊都好. 會員都放左風要vert 多過young talent. 拓又一直話係為左win 會圍住會員build. 當拓揀左scoot 都落左定論啦. 2邊係到扮好人唔知做咩.
上面都有巴打講 Scoot係迫住揀 黃蜂點估到佢唔要
4年應該係好似1st round 果啲新人約?
有錢就match 倒RFA
要停多十場.
佢果種海鮮波 最多值800萬一年
永遠十場好一兩場 俾佢呃到就大穫
又一堆50m先生面世
基本上佢都俾人睇通左係呢類球員
好難出到咩大約俾佢 防守又唔係特別好
唔太熟QO,Bridges同蜂簽咗QO,下季係咪一定唔可以同蜂簽新約?定只係變UFA,母隊都仲可以簽返?
Qo 完左就係完全自由球員
蜂係母隊有鳥權續
其他隊可以提出合約但蜂冇權跟進
傳緊熱火籃網拓荒 三方交易
佢真係0-30分每場都擲骰仔出個分比你,防守又未到真係好
所以球隊好少會俾過千萬依類球員
除非佢突然爆到一季成季都高效穩定
咁就會有球隊肯賭下…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞