[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
lillard換呢兩件淘寶貨?
唔係 熱火有籌碼加野換Lillard
唔一早走攞住loyalty打飛機下場就係咁
kane條傻仔就係下一個
有幾多個球星可以夠資格咁玩,何況NBA個交易制度已經係有利於資方

更現實的講,資方西野又做得少咩,完全冇必要咁一面倒屌Dame
差唔多每年都一兩單 你話多唔多,話少唔少
加兩個首輪 換英雄哥?
但另一方面,有更多係球員比球隊冇通知下trade走
After considering waive-and-stretch provision, Heat has decided to bypass that option with Lowry and will either trade Kyle this summer or open season with him and see what develops at trade deadline.
人地記者最新update係咁,你就走去搵個outdate report
去邊隊都差唔多
最新update既原因係熱火唔再需要cap space去簽Gabe Vincent 所以唔洗急去清lowry

如果佢係正資產熱火一早trade走左lowry啦仲洗係度consider
所以拓可以玩野 講到明話要熱火出bam 先肯換
係啊 熱火唔吃爛約
Butler 好慘😭
Lowry 唔係老底的話應該真係冇隊要
有 馬刺真係唔介意收 前題係有 pick收
最後都要貼pick 清
熱火自己都唔夠pick 洗去換lillard la
而家既Lowry惟一用途就係作為到期大約貼正資產(rookie/pick)去換球星

但係熱火兩樣都冇,就咁作為一份到期大約搵邊個想要,得填線球隊肯用TE幫你食lowry
如果你用英雄同蘿莉送去第三方俾馬刺簡
我會選蘿莉
正常既… Lowry 下年就清到…
英雄哥已見頂又overpaid …. 又長約
到期約自己本身唔係正資產黎

唔係既話Mavericks trade Bertans點會比人讚係good trade
新cba+herro份4年約見到都唔開胃
熱火好似得兩個
小牛果兩個trade直情空手入白刃
無本生利
嗰兩個trade 好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞