[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
係咪誤診定佢玩野到今時今日都無人知

知道大家平日要返工
所以(香港時間)星期六首次上陣
勇試試
啱嘅 係差個揹鑊
屌個弱智冇人性架
AD唔打5號位 邊個打
啞狗最on9個時係放晒風想去LA
如果被交易後 係非大城市唔會續約
搞到個時交易價值去到最低

係拓既立場 你仲有四年約 你去邊隊都要打足四年
如果換去熱火 熱火d pick個價值好低
仲要同你食爛約 真係on9先同佢換
其實 pick 有無得㨂要邊年?要後幾年既 heat pick 應該唔錯?JB 打多幾年應該都無咁勁
要計同你trade啲隊幾時仆街
萊利算死草 應該唔會俾好後年份Pick出黎
係咁撚易砌隊就十幾隊champ contender啦
佢+任何一個副手已經接近爆cap
仲要細城市0 market
可以點砌
根據NBA 規定,球隊最遠可以交易7 年後的選秀權,但不能連續2 年沒有首輪選秀權。

"Miami's 1st round pick to Oklahoma City protected for selections 1-14 in 2025 and unprotected in 2026"

所以可以比到2028、2030年既選秀權
當然可以再追加互換選秀權
到時JB 同手錶佬應該退撚埋役
唔係話邊一年係player option?
鹿靜雞雞都執到個陣好靚
得罪講句,唔係乜都賴曬球隊,拎住一大舊錢,球隊當家球星,數據任刷,MVP都冇拎過一個。
唔係sell 忠誠,未同PG差唔多Lv
都係最尾個年
很想要Bolbol
PG 有MVP第三名
其實拓marketing都算係咁, Lillard可以同Curry強行雙驕
岩,兩個唔同level。
拓真係做到盡
熱火係咪覺得可以輕鬆食到lillard 所以先咁....
先唔講martin 有冇value,, 你唔出bulter bam 情況下仲要唔俾對方任揀其他球員
鹿本身個陣已經係contender級數,只係對熱火時自膠。
不過佢今年失去Ingles,而家得返Holiday一個可以組織;側翼位主要得Middleton一個有用。公鹿陣容始終有一定缺憾。
好撚仆街
油頭知道手錶想過黎
仲唔食住上咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞