[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
上面講撚到明買明賣送去Houston都得咁撚樣
榮叔,Trade 完Play-in 都無
我覺得可能要第四方先交易到
係 如果有我諗有風放出嚟話拓reject咗唔同熱火trade

我覺得上面有位Ching講得好 唔trade佢最想去都應該trade去中上游球隊 但就唔係話不惜一切成全佢

啞狗喺刺雖然冇Dame喺拓咁長時間 但都有6 7年兼幫球隊贏冠 後來發現隊醫誤診跟住叫trade me 唔通刺明知湖唔出Ingram 唔送佢去就等於刺有錯咩
Chet smooth好多
班馬根本過唔到人
只係靠身高硬射
仲要唔係好準
睇offer 決定 一定唔會為左會員硬食堆垃圾
熱火呢D垃圾offer拓管食撚左就真係對唔撚住佢老細出比佢份糧啦
一隊Rebuild點會比潛力新人+pick換lillard
條骨又定咗,拓大把時間玩
AD去湖人
但當時湖人俾pelicans 個offer係好靚 win win 黎..
唔同E+ 熱火係爛到廢隊強隊都唔想要既offer
玩到Dame 留隊
季中再交易佢去熱火 好似艾榮咁
速龍算rebuild隊咩 佢上季常規賽同熱火差3場勝差
一個東8一個東9
Ball Ingram Josh Hart
2個潛力新人+3個first round pick+合格role player

雖然Lillard價值比起AD要低唔少,但係熱火要pick冇pick要新人冇新人,拓點同佢trade

Lowry呢d難聽講根本垃圾contract係隨時要貼pick送走既負資產黎;Tyer Herro就明顯overpriced 既三當家類型球員仲要同隊波既配置嚴重唔夾,剩低既duncan robinson更加唔洗講

則係如果熱火肯拎Bam出黎可能都仲有討論價值
但係熱火要pick冇pick要新人冇新人,拓點同佢trade
呢句真
前提係冇左Vincent 同 Strus
攞Bam出黎仲沖咩冠
到期約貼pick送走
其實就算拓柒想玩野
rebuild隊都唔會想食dame咁大份約啦
如果早的就難講,今年要填夠數先可以分錢
呢兩件,個腦正常都係唔會要
係,因為唔貼pick只能夠自己waive左佢

Jackson is reporting that one of the main options the Heat are considering is a waive-and-stretch strategy with Lowry, which would see Miami release the guard and then allocate his remaining $29.7 million over the next three seasons instead. According to Jackson, a firm decision has not been made, but the team is considering it.
湖人同騎士要左
而家得馬刺仲要填數其他隊一早FA market頭兩日已經搞掂
唔係一人一城咩手錶佬
填完啦差唔夠2m隨便簽個老底就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞