[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
進攻係, 但防守算幾ok又可以頂小球5
衰啲咁講,季後賽最後都係睇球星

湖最重要果兩件,老既老、脆既脆
第一次認同你
PG: D-Lo, Vincent, JHS
SG: Reaves, Christie, Lewis
SF: LBJ, Prince, Cam
PF: Rui, Vando
C: AD, Hayes
Coach: Ham
Referee x3

諗唔到湖可以點輸
兩個字:金塊😰
睇到咁高
油雞:一冠夠啦,出年咪阻住我返鄉下撚馬
咁緊係,湖要champ最重要睇ad傷唔傷,廢老剩幾多. 但Pelinka又証明佢執role player 係有1手.
肥仔屌打廢老沾啦
garuba防守勁,但係爆發力好差,護唔到框
進攻有餅都未必食到,好易比人扑柒
放籃冇咩手感,3分要撞手神
但係做檔防守企位個D真係勁
湧季中會唔會用波縮換 grant
反正一隊都係死局 要最後一搏
另一隊都要解決份又長又臭嘅約重建
3000萬5年 換波叔就係想解套
又要交番稅
反正都續咗廢鳩 之後淫K都會續㗎啦
都係打算養老玩埋呢兩年

grant同茶比點都好用啲嘅
腸區都有內戰
Murray kpj有傷病史
分分鐘打到季尾兩件是但又要傷一個
仲要今年無埋brown
唔識illegal screen 唔識幫廢鳩含
邊個去都死
下季等睇波縮往死裏打
Mpj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞