[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Irving 係走唔到
得馬刺火箭呢d 夠cap
不如留係原隊算
舊年打牛仔已經係
比牛仔睇穿左0-2反勝
fug宜家開始迷湖都未遲
短期租約
我覺得兩年夠曬數
干千萬一年,留係牛做乜
不共戴天之仇
可以試下睇湧士 湧士皇潮
睇巫師
睇重建過程都係一種樂趣
重建睇操作好睇過球賽
睇d仔變得生性都幾好睇
不過巫師就不了
Mavs交易前西岸第四,唔計rebuild
而且榮叔係Mavs仲係打得最好嗰個
只係Mavs個陣容無左Dinwiddie同DFS好薄,Luka又有啲殘,Wood又無心機打,個底同鋒線都係墊底水平,教練仲要無料咁
依家好好多
屌你咪害人
Por 仔係Bubble好夾架,第二年係大傷多兩次之後先唔夾,嗰陣Hardaway都未大傷,仲有Rick Carlisle,好黑馬feel。

不過兩年都要對有滿血Kawhi既大飛,然後Kawhi提早用曬啲quota轉頭就傷,兩敗俱傷

前年Doncic,Brunson 同 Dinwiddie三核都勁
上年上半年都好勁,係啲射手回曬塘,下半年Doncic就真係麻麻地,但Irving打得好
Grant Williams 算唔算一粒星?
禪師佢條菜
奶占幫佢坐穩個位
根本係條肥仔愈打愈球王
成日等雞
又唔放波
根本要Klay 個種先得
He will never be a star
But he is a good role player that u will love in u team
Jeannie係咪忽上腦 Jerry West Magic Johnson Phil Jackson Shaq一定前過蝗
拓個狀況根本就要斬掉重練
佢講trade me 根本對大家有利
佢開口想去熱火 我都覺得係bargain 手段
逼熱火都積極幫手搵第三支球隊促成交易

primetime 講一人一城其實好值得respect
但做唔做到其實好睇球會操作, drafting, 傷患好多因素
就好似話要攞冠軍, 最後攞唔到都唔算可笑
primetime 講trade me 先應該被取笑
希望熱火搵到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞