[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
上網睇外國黃蜂fans見無選到scoot 灰到傻左scoot就咁睇依家方向係有腦小小但無咁快既Ja
The Denver Nuggets and No. 32 pick Jalen Pickett agreed to a four-year, $8.3 million deal, sources told @hoopshype. The first three years of the deal are fully guaranteed. A strong deal for Pickett, who was a projected undrafted player in mock drafts until days before the draft. – via Twitter MikeAScotto
隊隊都係咁幫班次輪簽長約
Keegan Murray 又恰細路
但Mavs好缺防守喎
Celtics 嗰堆點解全部無份
仲有 Willis Reed 呢啲都無提
其實點解唔打左summer league 先draft. 咁先睇到d人咩料
佢唔係叫拓唔好跟?
一陣傷左咪仆街
有啲少少傷
連NCAA都唔打
係喎 自膠
本身都有pre draft contest
同埋啲大牌top rate都係唔會同你打
如果果佢今季防守攻擊可以再穩定再專注d
Kings下季會更害怕
佢算係咁,隻鷹仲choke過佢
其實點解唔打左常規賽 先draft. 咁先睇到d人咩料
換負資產cp3 教新仔入playoff 儲經驗
轉個頭變正資產
cp3 去太陽又變返負資產 只係大腸死好命換到beal
咁樣你拎10幾pick 果d 點淘寶執雞呀
鳩比都係13pick 執返黎
同埋有d 球員係睇potential
打summer league 都證明唔到咩野
可能要睇多兩三年
pre draft左先
打完一季先再揀過
summer league係畀啲遺珠爭取合約嘅平台instead of俾人睇新秀
有Scoot 都唔簡 真係on9
仲要好彩Beal有霸王條款
大腸先咁易傾到
太陽無pg
48分鐘 3條友輪流1on 3 打進攻?
你睇下拓荒者好慘 要三方交易 先有機會得到手錶佬
48分鐘除3都只係每人得16分鐘單打
佢3個可能話唔夠tim
Scoot都未打就咁睇好
Brendan miller本身冇單打能力 summer league冇個pg帶住佢 係預左佢食屎架啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞