[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
網唔清bs繼續試多一二年都無所謂啦 做咩要貼pick
我都認同網唔洗急住清閪份約
只係當下呢刻真係傳緊網拓熱三方交易
所以先講呢個時間點要送走閪份約就真係出首輪走唔甩

話唔定蔡老闆覺得依家個陣補強完有作為掛如果唔係我都唔知點解要叉隻腳落個trade, 又唔係搶到dame
不過支那菜狗同Sean marks 2個都弱智
你永遠唔會諗到佢哋想點
但無乜人傳速龍做緊野
當年用ddr 換259都係臨成功前半日先有消息流出
因為原本個 source 係咁講

”They presumably would have also received draft picks for helping to facilitate the deal.”

https://twitter.com/IanBegley/status/1675524132799234049?t=WQo5C6gvIw5hxymzaVyG0w&s=19

熱火講咗唔會trade Martin
出埋Pat Riley 人地都未必要啦
要匹配工資
除非robinson 有人要
傳啫 依家變左雙星以外全部可以送走啦
Robinson 太貴啦 好似Joe Harris 2.0
大家準備好聽日睇Chet表現未
斑馬一生之敵
佢嘅級數去邊隊都會比啦 你講到英超咁就話啫
Harden 去熱火
Herro 去blazers
Lillard 去76er

有無得諗?

Pick 另加
Damian Lillard contract: 2 years, $121.77 million
Damian Lillard salary (average): $60.89 million
佢份約仲貴過nba 最top 個幾個
當熱火白痴
其實nba 合約多少最主要睇佢幾時續同年期有關多
同實力冇絕對關係 佢最多簽到幾多cba 有限制唔係個數字任開
拓想要herro 就唔洗拉三方啦 要harden不如留herro
拓要herro就唔使搞咁多野啦
https://twitter.com/TheNBACentral/status/1675858107006697475?t=xXOgSAXm078PzE1jQmksMg&s=19
會然 trade me最大影響應該係一登
之前話trade一登既完全冇晒影
因為一登一年約姐
用asset 去trade 好似蝕底左
Dame完咗咪追登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞