[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
ad
Ad增左磅雖然無哂射波
但唔知點解好似無咁易傷
定係我錯覺
幻覺嚟啫 今年先傷過嚟
邊有水唔水魚

佢地都要簽夠Cap 如果唔係比人罰錢
Brook 4年會唔會太多
我都覺太多, 你話15,16M 3+1 TO 都仲講得過去
80M/4yr fully guaranteed

我即時理解唔到火箭做咩智商斷線
明明FVV個張約都仲講到個原因, 40M 雖然多, 但係個2+1 開得幾好
呢張好似即時打臉
第4年千八萬ok啦
到期約加新仔新約換球星
應該係想為隊波打好個底姐
反工大部份人都係新秀合同
搵兩三個大約既人圍住green建隊
到打到咁上下 兩邊都要換約 其實都岩岩好
唔通學76人個時咩重建咁多年
最麻煩佢張野4年, 要換個班新仔第2,3年就要換
到時呢張4年嘅fully guarantee 就好撚老尷
當到期約掟走佢?

再加上我唔覺得Brooks 唔係the guy
Portland is also expected to discuss Jusuf Nurkic as part of trade packages surrounding Lillard, league sources told HoopsHype. Nurkic is owed $54.38 million over the next three seasons, per our HoopsHype Blazers salaries page. – via Michael Scotto @ HoopsHype
呢個難放到 又易傷 份人工話貴唔貴唔平唔平
brook 係遞減合約 頭兩年都係要搵地方洗
當年塊最正確既決定
棄用佢 揀肥仔
第3年19m, 第4年18m, 到時要清唔難,清唔到個價自用都唔貴.
條友18m 都貴啦
佢斷腳之後真係冇計
塊創會咁多年最正確決定
如點以nba每年薪金上陣升幅約8%計
3、4年後18m可能等於今日1400、1500萬左右
2627 18M有幾貴, 第1年16M 每年加5%第4年都18M. 而且用市價有邊個會去箭. 當然佢啱唔啱箭可以討論. 如果佢咪再上腦,專心防守都OK.
難以交易?拓荒者管理層表示將要求球星級的交易籌碼,並表示潛在球隊不會只限熱火

https://s.fanpiece.com/jCNuTvU
以今年角度睇16m比佢都比貴啦

只有3 冇D 嘅球員
2627 18M有幾貴, 第1年16M 每年加5%第4年都18M. 而且用市價有邊個會去箭. 當然佢啱唔啱箭可以討論. 如果佢咪再上腦,專心防守都OK.
以今年角度睇16m比佢都比貴啦

有D冇3嘅球員
攬炒囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞