[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
走左啦
呀!?
C hing 驗下腦 🤣
度左好耐睇漏左joe仔走左
咁無計,要睇網想唔想即食,佢再食其他球員佢爆cap要甩人,但隻隻都岩洗
拎兩隻加pick換登,今年博唔過都換到野黎tank既
籃網想快D 甩開Ben 仔
等唔到啦 遲D 變空氣
無人要啦,大佬呀成日話自己有心病就射波射成季
仲棘手過榮呀
一係咁柒轆都想甩Harris 拓又想甩nurkic 呢度可以諗諗佢🤔
Dame講真咪又係有價無市
根本依家熱拓網都輸
Nurkic 唔好啦 害死籃網
籃網本來唔洗輸
其實網/ Woj/ Sham 呢啲 source 都無話過網要急放 BS
拓無野輸
佢都預左tank
咁都叫冇隊蝕.... 你會員吹到75大
最後得兩個frps 仲要食爛約?
og bridges 都吹到最少3個frps 先有價講
成個package 係得DVD係好少少.....
拓食ben閪拎幾隻first round算啦
賤價甩nurkic
再睇sharpe同Scoot走得幾遠仲好
去網夠多pick 又夠好用嘅球員&副手比佢

佢係要做到咁絕只去熱水
吹到丫嘛最後咪又係換唔到
全世界都知你隻75大扭計唔玩
想換3個frp都幾高難度
其實真係有機會單trade去網
老實講佢由頭到尾都係講想去熱火,無講過唔想去其他地方,佢都係想鎂光燈下賣多d波衫波鞋,出多幾隻碟姐,brooklyn 幫到佢啦
SH dame輸啦
最少唔洗幫人食爛約啦
同網換啦.... 換隻ben 返黎都好過duncan robinson
ben 衰極都做到1-4號位大鎖 (肯落場的話)
肯落場既話
仲有傻閪會信佢肯再打波?
老實講,全聯問我真係最憎係佢一啲職業操守都冇
榮叔都起碼會打吓波
出到嚟有啲功課交下
講真網半重建緊出picks要dame把鬼
換完又唔會champ到又食cap
咁佢夠資產 都可以就go now路線
所以食返哈登番黎仲好,trade value都高d
講真網半重建緊出picks要dame把鬼
換完又唔會champ到又食cap
咁佢夠資產 都可以go now路線
佢去籃網
將DVD + DFS + 籤 換多粒星陪佢好過啦
本身差臨門一腳就話啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞