[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
本身細城市都冇人去架啦
咁多年都冇聽過d star轉會話想去拓同會員聯手
個個都話佢好勁好勁但係從來都係想撬佢走而唔係去join佢
最大份糧出足俾佢,無欠佢架
簽得約拿得人工唔該佢尊重返合約

又要追尋夢想
又要人工拿到最盡最大份
幾年前二姑係灰熊身上示範過
雖然我一直唔贊成trade me呢個動作 但Dame喺拓嘅付出同態度大家係有目共睹 事實拓真係砌唔到個爭冠陣容。。。

但咩叫應該通知Dame俾佢離隊?依家拓拒絕Dame唔交易佢咩?依家搞到咁尷尬雙方都有責任啦 Dame申請交易嘅理由好合理但唔代表一定要跟佢要求trade去熱火
He is well paid for it
講到底dame 依加淨係得返情緒勒索呢招
會然做牛做馬咁多年 連選擇下家都唔俾拓柒冇人性架
做牛做馬?
無出糧俾佢?
佢拿住全隊最高成4500萬
仲那有錢

你話佢好似奴域司機,登肯咁減薪俾球會增兵我就無野好講
我覺得Dame扔佢嘅wish list出嚟冇問題 那怕得一隊想去 但如果拓最後冇跟佢都唔代表拓有錯
又公道講呢幾年由溜馬pg 開始叫trade me 指定下家既通常都失敗多
Dame份約我覺得係佢應得 唔減好合理 就算減唔見得有咩改變 Dame招募廢鳩廢鳩都唔理佢

我不滿嘅地方係有人話Dame為拓鞠躬盡瘁咁滯 蝕住都應該要trade去佢想去嘅球隊 唔係就係仆街
我覺得拓唔一定要送佢去佢心目中最想去嗰隊
但係起碼要係contender
大佬 佢唔想留都係因為你無諗住contend
嗌完trade me轉個頭送佢去rebuild team即係撚鳩佢姐
熱、塞、76我都覺得ok
爵就真係仆街啦
拓管仆街就梗架啦 口講一套做就一套 連醜人都要逼人做埋
好啦依家唔使你做醜人啦 你連個少少要求同回報都唔比既話
在理你又真係無問題既 不過全nba球員同未來球員都睇到拓荒者係一隊點既球隊咁囉 無野架少事啫
得罪講句
成日話有糧出比你個啲人睇黎都似係香港有份壓榨員工/做開奴隸個班黎
我覺得速龍對兩邊都好
熱真係單純為士官長
塞76真係唔換好過換
站在球隊立場,接受合理報價,把球員送去最高報價球隊是道理
把你送去熱火是人情
如果講到明非熱火不去什至不會去其他隊報到
即是幫新歡去打劫娘家
你做得初一就跖好怪人做十五

以後個個球星有樣學樣要指定下家,仲要幫手打劫娘家
Nba球員交易還有意義?
小球會仲洗玩?
隊隊個核心都四千幾萬架啦on9
咁係咪隊隊都那有錢無補強呀?
個front office柒就柒啦
速龍有無咩proposed package
好搞笑
攞普通工同NBA球員比
提交易伸請無問題,球員權利
無人會話佢

但講明非熱火不嫁,什至如果講到唔會去其他隊報到
就是幫新歡打劫娘家

以後個個球星有樣學樣
如果trade佢去rebuild隊真係擺明玩野
真係未試過有球星嗌trade me比人trade去廢隊咁癡線
正路就唔差得太遠都會幫手送一程.話哂球隊legend. 今次主要係熱水出得既唔啱拓. 其實近年prime星trade 都會指定下家咁濟. 唔洗跟dame學.
依家我覺得拓對送去熱都無問題既
我諗兩邊都盡力搵緊第三方 等多一排睇下點囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞