[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咪係囉 醜人又做埋 連順水人情都唔肯做要榨乾埋最後個少少value既話
咁樣對個隊史legend對隊波個reputation完全無著數
一邊唔想俾人屌反骨仔
一邊唔想俾人屌對自家元老0尊
變左 一邊逼9管理層補強
一邊唔撚理即pick未來基石
然後終於有一邊頂唔順
佢自己講既一人一城
佢又食左球隊咁多cap portland 又冇咩球星想去 ...
球隊management 又廢 算啦..兩邊都笑話黎
細市場好難唔開大約留自家球星個播
拓啲操作完全想rebuild 咁又要話係補強, 會員又要顧面子咁遲先trade me. 之前開會就應該傾好rebuild 定點. 嗰時話trade仲易啲.依家根本雙輸.
打工開口話想長做 做做下扣你一半人工 炒哂你啲做得野既teammate換啲fresh grad同廢柴落去
你係咪一樣頂得順繼續做落去先
根本講過啲乜就唔重要 切身處地諗下啦
不過依家nets個package好過熱水太多
你話少一個first round pick都算 herro真係0興
睇下拉到啲咩隊入黎玩 唔係既話去nets機會大啲
Dame係真心想幫拓拎冠先會留咁耐
可惜管理層自己唔爭氣+小城市冇吸引力 哂曬佢嘅prime
早幾年大好機會大把隊叫佢都唔走
係今年見到個陣真係冇競爭力先心淡
如果拓肯trade 3rd pick佢一定留啦
根本拓自己都想重建
一人一城呢啲係雙向
Dame都已經俾哂機會拓
咁都要笑dame真係好戇鳩
我諗起 CJ 離開拓荒者封信 好感動🥲
cj 走時做得好頭好尾, 比左幾隊佢自己揀去邊.
反而Dame 搞成咁
仲有dame出道冇curry咁幸福
教練 隊友 管理層都係hof 級別
如果唔係依家都拎住幾冠啦
洗撚request trade
暫時睇馬刺個package 應該最好
dame 絕對值得respect啦
次次playoff搏到盡 仲要睇住班隊友派膠
忍左咁耐 仲想點
佢打法去邊都usb 場轟25+無難度
似係夾定食個bird簽約,季中trade去爭冠隊
咁又誇張啲 Dame從來都唔係Curry級數
Not even close

諗起呢個
手錶佬真係要冠嘅, 呢下一早跳船
會員自己都講過手感仔好過佢.
起碼袋緊1冠
咁個時重未有大佬(so call)嘅能力嘅
熱火食埋嘅話應該幾年唔憂冇後備用
嗌trade me已經kick
仲要指名熱火
點睇都係手錶佬撚拓荒者
仲要個個暑假都拎一人一城出黎做slogan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞