[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Damian Lillard remains "very adamant about only wanting to play for the Miami Heat," sources tell Shams Charania of The Athletic.

你估話搵就搵到有隊想食火堆垃圾 pick又少..爛約就一堆
火仲要講到明唔會出martin
E+會員擺明想迫死拓

原來一人一城既意思係只計prime time 學到野
Damian Lillard’s agent warning non-Heat teams against trading for his client
source?
一人只去一城
[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)
https://lih.kg/AjJKCBX
#927 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
33歲 唔係球員既primetime? 咁lbj curry dirk拎fmvp個陣算係點?
Barkey 係咁講.
“We were old and we weren’t very good,” said Barkley.
去箭第一年
Barkley 33
Hakeem Olajuwon 34
Clyde Drexler 34
Harden , 手錶佬 仲未落班
逼害牛仔逼害當值
箭可否快手完成等緊加魯巴
仲有乜好側翼鎖
都反哂面, 會員又仲有幾年約. 係可以慢慢玩
不過thybulle會唔會變成第二個被強迫留隊不開心的ayton😢
role player 心情根本就無人會理.
有性格但我好鍾意
牛鎖 等我地裁左就可以簽 但牛仔除外
Bazley囉,3分都係咁
一係搵返牙木
牛鎖到期約又咁抵屌應該換到野掛
買斷送暖係馬刺傳統
其實要重建嘅話仲match太保嚟拓柒咩 真係隊如其名
諗住季中換返啲野掛. 同拓無話過rebuild
長命鎖
現在坦隊都要到窮人線又唔係貴點解唔跟
就算轉手賣都係資產 唔跟就係渣都無得凈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞