[Free Agent] NBA 23-24 休季討論區(4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
要手錶佬自己buyout底薪黎囉
心情曳D Bench佢兩三年再唔出糧都仲得
我係拓就一定唔換去熱火喇咁串..
換佢去網就啱哂...咁多pick 又可以俾多次機會西門
少少誠意都唔比,贊成拓trade去第二隊了
手錶有75大
哈哈 希望手錶佬過黎 和 西門加籤換糖糖 好過啦
The NBA will be testing its new in-game flopping penalty during the upcoming Summer League, according to a Tuesday announcement.

A flop will be penalized by awarding the opposing team a free throw and possession of the ball.

將會用夏聯測試插水新罰則
如果被判插水,對面隊會有罰球同球權
西門咪佢想要好耐既draymond green囉
袋住先啦
點先算插水?

醒目同廢老嗰隻成個飛開先計,定肥仔Lowry嗰啲照拍住波但大動作sell都計?
到時應該西門會送去拓 都係冇得一隊
不過lillard 塔birdges + cam 應該會幾勁 冠唔冠到就另一回事
Ref話係就係
球證心情
可能油頭驚好似當年Kobe嘈去要賣去公牛
牛All in 完Kobe見個陣廢就縮沙番潮人掛
唔好話MVP

得分王都冇個

啲人成日屌西書刷數據 但佢真係刷到出嚟先
西門其實去熱火做4號位都OK
頂愛神個位 控位又得
唔會係正選啦 bam又冇三分 佢又冇三分
第六人
插水點定義
佢抵死喎 佢要撚槍自已閂門撚飽佢囉
而且佢係衰再犯 仲要半年之內 想保佢都保唔到
加埋兩個challenge
下季一場波三個鐘起跳
真係實施到時就自然會出video guidebooks解釋
尺度未知,純粹覺得挑戰睇replay到有插水行為,咁受害方有多啲著數
投票不嬲主觀野黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞