爐石戰記 Hearthstone 討論區 (6)

999 回覆
3 Like 10 Dislike
屌你改完都係畀人shaman t5 t6秒殺
我都係.點算?
更新左之後我電腦開唔到爐石,但手機開到
試下battlenet 爐石設定果度揀"掃描與修復"
我琴日再更新多次就入得番
減多1費加個超載比佢算啦
一係就照2cost加個法傷

薩滿禮物拎走閃電箭又係奇怪
人地個個都有張1cost既經典spell
寧願佢比張earth shock 雖然廢啲但係望落舒服啲
擺明想搞鳩自然薩,但自然薩本身套deck秒人方法係要預告俾人知搞到一針對就收皮,所以就唔敢nerf張預告殺人牌
近排玩返
點解競技場d 人勁左咁多
支那ser執咗之後啲人衝晒過嚟亞服
嗰邊興賣競技場勁deck比人
唔明點賣 連埋account 賣
都係r6 otk
大陸有個玩法係一班人keep住開新ac
新ac有新手任務一開始賺金幣會好快
之後係咁玩競技場刷到有個副勁deck就賣比啲大陸streamer
如果副deck太廢會直接退出再刷,唔會貢獻返3場敗場比個system
所以arena依家超多勁deck
你見到對家個名係一大抽冇意思嘅英文字通常都係呢啲ac

依家好咗啲,以前第一張唔係傳說仲難打
薩滿嗰副牌係咪有撚病 t540血都要死
張新khagar係做乜撚野
個ai完全係弱智level
在你的回合結束時,召喚兩個有嘲諷的0/2鏡像。
對面成地怪幫你開個鏡像體
444加消耗自己準備好,反正見親薩都係當佢自然薩
佢用自然減cost就俾張444佢歎下,跟住就會自己投降
自然薩nerf咗仲有得玩咩
我覺得無 最大問題係無哂聖騎多左成堆DH
呢排玩返 打rk 好多英文亂打嘅名同普通牌係咪ai 嚟

同埋打rk 睇唔到對面咩rk 係咪正常
以前456勝 依家得2,3勝 痴線
係 基本上你預打到r5之前9成都係ai

係 改左睇唔到對面咩rank
依家要打上傳說先睇到RK

而如果你隱藏積分太低,就會得閒比AI你打。

當你隱藏積分高,就唔會見到AI。
幾年冇玩回鍋,請問送6選1 deck,DK個副強度夠唔夠爬天梯?
同埋想主玩DK,應該課啲咩卡包/迷你系列?
dk上傳說冇問題啦 一日有無雙deck 一日都有出場空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞