爐石戰記 Hearthstone 討論區 (6)

999 回覆
3 Like 10 Dislike
佢啲expansion 出得超密
我覺得幾時都可以加入
屌佢老母術泰坦toxic 到仆街完全唔搞
打arena 9費掉出黎唔洗打落去
有冇人用開奧丁戰講下呢副野驚咩
我用機械賊打6 70血都打唔死呢隻野
好撚劣
T9先有威脅性
用快攻對佢
佢唔使威脅到我
我用完啲牌打佢唔死我都會投
用老鼠咒術
幾次T7拉埋佢隻奧丁 都要輸
里諾術
快攻要頭兩個回合有極限鋪場先易打。

戰士多解牌同回甲,其實唔太怕快攻

反而好怕嘲諷,佢群體大Aoe得四張。

太多大怪嘲諷,過唔到牆再高攻都打唔到對面英雄。
扭曲模式D人勁到爆
勁低RANK都要次次2,3滴血咁險勝
用隻樹人德好似幾撚勁抽下
驚術 所以奧丁戰改強左一星期 成條街都係術
依家用捉返術士既deck
改咗暗月獎勵,暗月場1星酒館刷銀白跨耀又收埋皮了
術最屈係5樂章6titan,根本鬥唔過
前面點鋪都係俾佢titan一下掃,就算佢樂章出唔到減費佢都可以清場
將樂章變翻6cost就差唔多
[url]Sif法?定邊套,我仲用緊機械賊係鑽5同班術搏鬥緊[/url]
驚術 所以奧丁戰改強左一星期 成條街都係術
依家用捉返術士既deck
術最屈係5樂章6titan,根本鬥唔過
前面點鋪都係俾佢titan一下掃,就算佢樂章出唔到減費佢都可以清場
將樂章變翻6cost就差唔多
Sif法?定邊套,我仲用緊機械賊係鑽5同班術搏鬥緊

moonbeam druid
打慢deck 91開
rainbow mage 睇落似謝安琪 用落似李司棋
戰士橫行 劣到仆
打快deck 19
之前就係成日俾奧丁戰打到仆街先放棄用
依家太多術睇落可以用翻
外國網評價係 does not look like a real HS deck currently
我9月有開記牌器既moonbeam 鑽石+場 11-12
上月尾 25-28
亞服鑽5以上應該唔錯掛 暫時 我歐服白金就俾戰士虐撚到唔想玩
遇mech rogue就投得
對其他快攻同埋drum druid都難打
真係專打control
屌用左副藍白樹人德上撚左傳說成副淨係落左一張伊歐娜的信徒紫
好多職業都解唔到環鼓
424把武器係咪無咗風怒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞