爐石戰記 Hearthstone 討論區 (6)

999 回覆
3 Like 10 Dislike
可以
係呀 你可以楝完套牌之後解晒佢都得
即刻去計數先
開放玩新yogg賊真係好爽
觸手又可以搭埋任務,觸手解任又簡單,睇10cost隨機法術會唔會抽死自己
新yogg同佢啲觸手好玩過之前兩隻yogg
新嗰個迷你系列抵唔抵屌
幾抵 好多職都玩到新yogg
想問下迷你系列係咪即係同系列第二堆卡?我棄game嗰陣仲未有⋯
我見巴哈幾多人推薦聖騎,好似話塵最多,但係嗰套實戰如何?我玩休閒對面全部用7、8年前最基本嗰堆卡,完全試唔到
迷你系列係資料片中間會出嘅擴張包中嘅擴張包
可以用2000金或真錢買哂成個迷你系列,唔使逐張抽
你唔買之後開卡包都有機會開到迷你系列啲牌

如果計性價比,只要D傳說唔太柒,迷你系列都幾抵屌
2000 金邊開到4張傳說
戰士張乜9將軍好似都ok
5張傳說都實用
呢副野本身都唔錯
但感覺上就冇秘法獵、術士、奧丁戰咁屈
執少少可能t2頭咁上下定位
麻煩晒
我見巴哈整合回鍋佢送嘅(跟塵量多至少排)

聖騎就純凈聖,依幾日都剩係玩過佢,似速攻;

獵人係叫咩獵犬獵,而我連咩係獵犬都唔知,剩係識放狗

法師係咩骷髏法,我仲係節奏法同秘密法嘅年代,咩係骷髏

德魯伊係咩大大德,一頭霧水,聽講非主流

薩滿就圖騰薩,成世人冇玩過薩滿,完全唔識

戰士就係狂怒戰,都係唔識,係咪奴隸戰啲fd
Miracle Druid又嚟料
手順直接t5刷,t6斬
不過試過用埋fizzle 兩把刀都冇風怒
獵犬以前就勁
啲種子同隻6費吸血nerf之後就冇咁勁
不如用秘法獵

骷髏法係有隻22死左炸人2嘅怪,不停生出黎打人,都唔勁

德嘅主流係樹人德,當前最平deck,而唔係大大德

薩滿好似係OK,但我都冇用過,間中打下好似鋪得又快又難打

狂怒戰好似幾個月前都見人用,玩自殘受傷,但最近唔見,個個轉哂奧丁

戰鬥力好似薩滿聖騎最好
但唔知新迷你卡包有乜影響
仲有四日 等下先
啱啱以為遇到另一型態 Druid,本身以為佢又係用刀斬人
發現佢係天啟OTK
新出隻回cost怪 咁樣先係Druid 玩到嘅野
之前一日到黑係到玩樹人,搞到去開放先體驗到科技輾壓人嘅感覺
改版前moonbeam druid好好玩
專打戰同術
有冇人買咗克蘇恩個skin
買左 不過未見過對面用唔知對面睇係點
買咗好正
但點解c'thun會俾druid,唔知會唔會出埋剩低兩隻古神
呢個pack 主打yogg但反而skin係c'thun
隻眼對家睇落去好正
回鍋想問下金幣係咪每個卡包買10包+買埋每季置頂2000金幣嗰個迷你系列就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞