爐石戰記 Hearthstone 討論區 (6)

999 回覆
3 Like 10 Dislike
係咪冇人玩啦?
次次出新卡都要課金抽牌 其實每次抽牌d錢可以買到好多其他好玩既game
加上無玩一排d新卡一張都冇 又要比大筆錢抽返哂 真係冇咩動力玩返
想當年係傳說前面幾粒星徘徊到結算死都唔比我上 嬲到棄咗game
你唔試咁多deck咪唔洗課
個個版本都有套係藍白快攻易上分
開驚佢叫我更新,我開app store又無得更新,想點撚樣
屌鳩佢
係唔係Nerf 左聖騎了
冇啦 快攻個個版本都係差唔多咁玩有d悶 最好玩都係以前獵人有得變身搓組合怪 就算前期唔掂都有得賽到後期 唔知e家仲有冇咁好玩
Demon hunter 改廢左好多
其他冇乜影響
324變314 otk直接唔洗玩
我都未上過
之前鬼咒術咪係
我都係
呢個META到底賊可以玩咩DECK
以前奇蹟賊好撚勁
而家變做地底泥
一樣玩得 點都未廢到地底泥DH nerf完應該會多番少少rogue
海盜前期已經nerf 左
仲要nerf隻6星
Nerf前個勝率唔係同德一齊包尾做好兄弟咩

聖騎可快可慢,真係有種以前奇蹟賊嘅感覺,同埋最癲把6cost刀竟然冇nerf佢
海盜前期其實幾易穩到血量,有荷蘭人+2星加攻海盜
隻2星加攻海盜算前期重點,但中期過渡到隻6星就好易出事
same
有風怒既武器都係on9
有風怒武器同時仲有卡可以+英雄攻更加on9
同埋佢仲可以解大怪,你擺大盾都擋佢都幫你變33,仲未計佢有隻時光龍幫手清場,格硬撞你
只要唔係遇到快攻牌 其實無想像中咁弱 勝率低就係因為傻閪聖把6費武器counter到傻 唔係天胡T4 pop off都比把野隨便解 都未計佢加加下攻已經打爆左頭
就算對control都唔易贏
除非係仲有放534整把大刀出黎
地標果隻怪無左潛行對control黎講太易解到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞