爐石戰記 Hearthstone 討論區 (6)

999 回覆
3 Like 10 Dislike
係 最後一張一定係寶藏
呢張211最勁
前幾年玩過想擺反個ac,但依家係咪無左人工客服了
隱藏積分太低就會成日打AI

之前就算上到鑽5前都會見到

上個月唔知係咪有bug 鑽5上傳說都會有

之後出咗公告會係某啲段位取消啲AI

今個月上傳說又真係全部都真人,唔知係咪有改到啲匹配機制。
上個月亞服傳說成萬幾人就知唔係對路啦,好心就直頭將啲AI係鑽5就停咗佢啦
上個月亞服超過8萬人上傳說
(2014-16年全盛時期好似先一萬左右)
bot + 官方唔做嘢 + 平衡做唔好
回鍋咗兩個月又想棄
Rank得返聖騎死騎戰士
你玩埋我果份
好似係同陸服合併咗先咁多人
仲有大量bot刷錢,而且每5 rank保險線/額外星都令到上傳說易咗好多

以前得R1-R20,上季傳說今季都要由R16開始一粒一粒星咁打上去,要又玩得多 勝率又高先上到
太耐無玩回鍋係會成日比AI你

你玩耐啲啲打上鑽石開始會無,我上年開始打返標準頭兩三個月都係咁。

上個月似有Bug先會出咁多AI,依幾個月同今個月月頭上傳說都係幾千,但係上個月月頭已經多過兩萬人,重要唯一一個月係上傳說勁多AI。今個月鑽5到傳說後一個都無

亞服多人主要係因為大陸服無左,啲人四散晒。好多去左亞服。
咸豐年前個時真係難升,重要次次清0由頭打。

個時r1會同返r1打升傳說,準備上傳說個兩三局個個超認真係打得特別緊張。

不過老實講個時上傳真係要用好多時間,特別係玩控制卡組

加上個時更新慢好多,老實講真係依家好玩啲。

當年因為玩緊WOW為左隻坐騎玩爐石,點知一玩玩左咁多年
放完長假先出新patch
隻game係咪得番bot玩
次次一到月中月尾爬ladder就係得返bot
D5上傳16-1得3場係真人
依加傳說位全部都係快攻死騎/機械賊bot
好撚癲
啱啱玩返對上一次玩已經仲係爆爆博士嘅版本 想問有冇deck 推薦喺版本尾衝上傳說 同埋巴打有冇discord 群一齊玩
點分係bot 定真人?名?
通常睇deck
出牌方式
你可以睇名睇得出都係兩隻字組合出黎, 例如Ash Fish呢類,同埋佢地黎黎去去都係嗰幾副deck
亞服啲名都好明顯
一係就英數亂碼 Fdg3fwY咁
一係就中文 XX的YY色ZZ
德新patch推法傷
點睇遲啲都要食nerf 但好似幾過癮
暫時睇啲新牌仲係宜家啲毒瘤既天下
到時都係會見到聖騎
獵人有無機會上翻meta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞