爐石戰記 Hearthstone 討論區 (6)

999 回覆
3 Like 10 Dislike
撚屌牌
成撚日特殊召喚同發現攞多兩隻黎用真係玩條撚
NERF撚完其實都係削唔到重點
一係就溢傷先打側面一係改525
佢已經勁過唔少牌
今日個更新資料邊樹有
官網巴哈都唔覺有
Sorry,原來係27.2Patch最底
嘩 今次戰士仲唔崛起!?
拆撚左張泰迪斯
唔知泰迪斯術仲勁唔勁
勁再合返
武器要攞1費 風怒 直接otk

把4費武器係攻擊之前加護甲 又勁咗
爐石出完泰坦一個月又出新卡包
一大堆新傳說
追撚到
之後係咪又有泰坦迷你系列食你2000金
有咩新卡包
standard用唔到
唔玩wild同twist既話唔洗買
Wild嗰套
9月出
英雄戰場有冇咩心得
點解人地可以buff到咁大隻
講真爐石算係咁啦,一年先幾次卡包更新。

根本唔係追全金卡係可以唔課金都勁。

講真寧願佢再更新快啲

你睇下實體卡Pokémon 兩個月已經出新卡包一樣大把人買同炒。

依啲卡Card唔更新得快依家時代節奏咁快好快悶。
有d 人會賭直上4星連空4turn
賭贏左上到4 星就會多好多buff 牌,搏上五星有雙倍牌就會突然爆上去
出7星場記得賣血升上去,隻隻7星都係癲
依家要睇咩場有唔同打法,但見7星場記得一定係升上去先
你唔升,後面就算你前期穩到血都係一拳40血送你走

暗月獎勵就記得搵4星伊莉絲刷金猴開暗月獎勵,跟手揀銀白誇耀者,次次玩呢個場到決賽係鬥銀白誇耀者多同大
本身唔夠大 銀白都無用
依家佢夠膽擺伊莉絲同duo係同場,銀白可以自己疊自己
隔左幾年冇打個頭腦好似清晰左
近兩個月都有兩次arena 12勝
自從上次大改版之後就唔識玩
龍 元素 海盜都唔知點玩
開放套星界牧點打
係咪要用薩滿玩變型
戰場更新咗又幾好玩
好彩加咗新卡都唔係改好多
啲套路都仲用得返
https://youtu.be/P3r_dQvpm9k?si=rGSXqAIf38IDTHbs
Elise或暗月場是但ban一樣啦,我次次玩暗月場都會變到同dog dog呢場一樣
龍冇咗紅衣,我覺得廢咗好多,一係要養妖精龍,不過就要6星,又要搵卡雷又要養妖精龍,邊會場場咁好彩俾你過到超後期
元素依家除咗全金場,我都唔會玩,冇金 gusty都玩唔到atm刷,更何況冇咗隻5星經濟元素

海盜拎咗狂戰之戰刷又唔夠人刷得大,一係就金船長外掛rock rock嚟刷,咁樣刷會好過用monster 或Peggy
今個戰場好玩過上個 個人真係唔鍾意任務
戰場不嬲都係上限越高越好玩
而家抽到buddy局 暗月獎勵 全金依啲都好好玩
係單一種族 2lv開始依啲無聊少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞