FINAL FANTASY 16討論區 (1) demo來了

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
只裝qte回避
玩左英配同日配
正式版應該都會玩英配+中字

英配把聲自然d
同埋用詞都match番果個時代
日配好似tbb果d配音節目
我自己都覺得日配似幫西片配音咁
反而英配真係幾正常, 可惜中字個意思對唔到英配
玩唔同game都要重新習慣....
gow X制閃
elden ring/ds O制閃
Zelda Y制(三角制位)閃
ff16 R1閃

但最習慣都係O制閃
keso keso keso keso keso
㩒pad制會call個字典出嚟唔駛特登記名詞
召喚獸戰真係好史詩
啲bgm正到 故劇情音樂demo都一流
成隻都咁正真係拎goty
吉田真係神
Btw依家典藏版仲有邊到有
即係我唔係想造神

未見過demo俾咁多華麗演出俾人睇,完全係冇必要純誠意,人地係會收埋,正式商品貨黎,佢就免費掉出黎,demo之嘛,俾人試下系統打下怪咪得,廣告都唔係咁賣下話,齋睇都有個零鐘免費娛樂,真心對賣大包對得住任何人

呢個demo既演出量已經有好多game既一半或以上,淨係講ff15得水都打利維坦有咁既質素同長度,濕婆呢d唔算重點既召喚獸都j到我出哂血,當然用ff15比好似標準太低
呢個真係正
一有新term個㩒個pad出黎
唔洗入menu睇
繼ff10之後
覺得呢隻召奐獸最有存在感
呢集*
平時過場唔記得國家名代入感會差d
我一開頭唔識連技
之後裝自動戰鬥,睇佢d自動連技當學下野
最後就拆返自己連,始終自己連爽d
我都有同感
好似睇緊套日文配音西片
成個感覺十足廿年前啲翻譯電影
呢鋪真係「機械嘅嘢你唔明架啦」
諗起以前gow3用摩菇黎閃
然後MH 同捉馬嬲 倒番轉用磨菇黎攻擊
【閒聊】FF16序章知識集(圖多,有雷)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=179&snA=89326
過場都可以㩒
遲d可以去練習場學佢連技 學完先出去打

台灣有上市活動可以儲卡 香港應該都冇
老豆根本Ned Stark黎
吉田去台灣都唔去香港就知
如果動漫節嗰排發售都可能有少少機會
Ff14 都係你免費玩3.0
Ifrit唔係寫火屬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞